Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt verdi

İşte Mustafa Cengiz'in sözleri...

"Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm! Oyun oynanırken kural değişmez sözü genel bir sözcüktür ve doğru sözcüktür! Play-off çıkarıldı dedim, yalan söylüyorsunuz denildi. Ben bu sözcüğü kulüp başkanına yakıştıramıyorum"

"Önceden bilgi verilmeden play-off ilan edilmiştir, daha acısı Şampiyonlar Ligi'ne katılım ilgili ile statü de değiştirilmiştir. Bu kuralı, yayıncı kuruluş ve TFF değiştirdi."

"Bu kuralı TFF ve yayıncı kuruluş değiştirdi! Peki şunu merak ediyorum; Fenerbahçe'ye ne oluyor? Fenerbahçe'nin bu konuda ne gibi bir durumu var? Bu kararda Fenerbahçe'nin bir dahli var mı ki savunmaya geçiyor? Neden?"

"Oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece Fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor. Bu kuralın değişmesinde Fenerbahçe'nin bir dahli yoksa rahatsız olabilecekleri bir durum da yok! Fenerbahçe'ye ne oluyor, neden savunmaya geçiyor?"

"Ben, bir spor kulübünün başkanına yalancısın diyemem. Ben edebimi bilirim, edebime göre davranırım."

"Herkesin kaç para harcama limiti var, çıksın ortaya! Açıklayın! Lafla şeffaflık olmaz! Futbolcu transfer ediyorsan, bonservisini de ne aldığını da açıklayacaksın."

"10 bin euro! Ben de şaşırdım! Biz menajerlere 13.6 milyon euro para ödedik, 100 milyon TL ödedik. TFF internet sitesinde yazılıp yazılmaması beni ilgilendirmiyor. Bunun TFF tarafından yayınlanmasını isteyen zaten benim"

"Bonservisinin içine gömüyorlar, vergi kaçırıyorlar gibi akla gelmeyecek şeytanlıkları düşünenleri kınıyor. Bin yıl düşünsem bunu yapmak (menajer ücretleri) benim aklıma gelmez. Ben şeytan değilim, kişi kendinden bilir"

"FETÖ terör örgütü bittikten sonra kim kaç kere şampiyon olmuş, kim olamamış baksınlar"

Yorumlar 24 Yorum Var
  • derbederd 13.01.2020 23:41
    söylemem desende alasını söyleyivermişsin
  • Levrok 13.01.2020 23:35
    niye zorlu da toplandilar ben söyleyim size. Cünkü TFF Bürolari dinleniyor ! Nihat Bey a siyasi baski uygulaniyor. Bu sezon trabzonspor u hileyle sampiyon yapmak istiyorlar.
  • Derman 13.01.2020 23:02
    Ben böyle gol görmedim. :) Başkan büyüksün , çaktığın laflar gooooollll olsun. Tff ile mhk ile Gizli saklı toplantı yapan fenevliler bu kapak size gelsin
  • Tanerrr 13.01.2020 21:32
    Ananscılara kapak olsun :))
  • Levrok 13.01.2020 21:07
    tipik galatasaray mantigi. Fenerbahceyi 2011 yilinda bitirdiler, avrupadan haksiz yere men yedi, ciddi maddi zara ugradi.. Sen simdi cik de, fetö bittikten sonra kim kac kere kupa kazandi baksinlar de. MANTIGA BAK MANTIGA ! Bu aslinda tam tersini ispatliyor. 3 temmuzdan demek Galatasaray a yaramis, demek FETÖ emeline ulasmis. Utanmaz herifler. Ancak en gec 2028 devriniz sona eriyor, sizi beter edecegiz beter !
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek