'Ben başkan olsam Fatih Terim böyle konuşamazdı'

Galatasaray'ın eski başkanları, Fatih Terim ile Mustafa Cengiz'in Arda Turan polemiği üzerine değerlendirmelerde bulundu.

'Ben başkan olsam Fatih Terim böyle konuşamazdı'
'Ben başkan olsam Fatih Terim böyle konuşamazdı'
GİRİŞ 07.01.2020 12:17 GÜNCELLEME 07.01.2020 12:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Arda Turan polemiği... Başkan Mustafa Cengiz verdiği röportajda, Arda Turan transferine dair, “Hocamız bizimle aynı fikirde. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak” demişti. Fatih Terim önceki gün yapılan antrenmanda ise Cengiz'e yönelik, “Ben olsam, Galatasaray'a hizmet etmiş hiçbir oyuncu için o cümleyi kurmazdım” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Bu durumu Galatasaray'ın eski başkanları yorumladı.

ÜNAL AYSAL: BAŞKAN DEDİYSE KONU KAPANIR

 

 

“Başkan olsaydım hoca bu çıkışı yapmazdı; yapmaması gerektiğini bilirdi. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Cengiz daha ılımlı. Bilemeyiz, belki onun tarzı doğrudur. Ama Arda üzerinden yaşananlar son derece ayıp. Bir teknik direktörün, başkan konuştuktan sonra üzerine yorum yapması büyük ayıp. Başkanın da seçme hakkı olmalı. Başkan, ‘Gündemimizde yok' dediyse konu kapanmıştır.”

DUYGUN YARSUVAT: HOCA YERDEN GÖĞE HAKLI

“Arda Turan konusunda Fatih Terim yerden göğe kadar haklı. Fatih Terim gerçek bir Galatasaraylı olduğu için Arda Turan hakkında öyle düşünüyor. Başkan Galatasaraylı değil, ya da hâlâ Galatasaray'ı öğrenememiş. İhtilaf olduğunu düşünmüyorum. Ancak Fatih hoca haklı.”

FARUK SÜREN: TERİM’İN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜDÜR

“Hocanın yaptığı biraz itiraz yok. ‘Galatasaray'a emeği geçmiş bir futbolcu hakkında bu şekilde konuşmazdım' diyor. Galatasaray camiası olarak özgür bir topluluğuz. Hoca da camiamızın bir değeri olarak görüşlerini ifade ediyor. Bu bir ayıp değil, net olarak ifade özgürlüğüdür.

(Sözcü)

YORUMLAR 28
  • mart 4 yıl önce Şikayet Et
    BU KADRO KÜMEDE KALIR İŞTE deplasmanda puan alamaz istanbulda puan alır ancak başka bısey beklemeyin
    Cevapla
  • Berker 4 yıl önce Şikayet Et
    Zor zamanımızda arkana bakmadan kaçtın gittin konuşma şimdi Aysal.
    Cevapla
  • Zuhtu Glr. 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda hatalar yapmis olabilir fakat gs ye hic hata yapmadi geri gelsin gs ye..
    Cevapla
  • Urfali ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca tabiki hakli.Arda ve digerleri.Fatih hocanin evlatlaridir.ve Baba oyuncusuna evladina sahip cikmistir.Arda Galatasaraya dönmelidir ve Takima sahip cikacaktir. NOKTA
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    gs baskani zaten spor dan filan anlamiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle