G.Saray'dan sert açıklama! 'Ezilmeye mahkumlar'

Galatasaray Spor Kulübü, 4-0 kazanıp tur atladıkları Tuzlaspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 18.12.2019 13:11 GÜNCELLEME 18.12.2019 17:19
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Tuzlaspor’la oynadığımız karşılaşma sonrası yaşananların, takımımızın verdiği mücadeleyi ve aldığı hak edilmiş galibiyeti sindirememenin çok dışında, bilinçli ve organize olarak yaratılmaya çalışan bir algı olması üzüntü ve kaygı vericidir.

Dün gece yaşanan olayların içinde canımızı en çok acıtan Futbol A Takım Medya Koordinatörü Sn. Hande Sümertaş’a yapılan çirkin saldırıdır. Kadına şiddetin her gün bir başka acı olayla gündeme geldiği ülkemizde Galatasaray Spor Kulübü olarak bu konudaki hassasiyetimizi defalarca dile getirmekle beraber, bir spor sahasında bile kadına fiziki saldırıda bulunacak kadar canavarlaşanlar Türk Sporu ve geleceği adına tehlike unsurudur ve spor ortamından derhal uzaklaştırılmalıdırlar.

 

 

Futbol Akademimizin girişinde yazan ‘’Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir.’’ sözüyle rakibe saygı düsturuyla yetiştirdiğimiz gençlerin önce iyi insan, sonra iyi sporcu olmasına yönelik gururla ortaya koyduğumuz çabamızı birkaç kendini bilmezin gölgelemeye çalışması kabul edilemez.

Yaşanan tüm bu olayların arkasında, tahrik edici hareketler ve iftiralarla bilinçli bir şekilde Galatasaray’ı kaotik bir ortama çekmek isteyen şer odaklarının çabası olduğu aşikardır.

Sahada hak ederek kazandığı ve bundan sonra da kazanacağı başarıların önüne geçmek için aleyhimize organize edilmek istenen yapılar ise her zaman olduğu gibi Galatasaray’ın gücü altında ezilmeye mahkumdurlar.

Bu vesileyle, Türk sporunun geleceği adına Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve 6222 sayılı kanun kapsamında yetkilileri görevini yapmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Galatasaray Spor Kulübü

YORUMLAR 28
  • forza altınordu 4 yıl önce Şikayet Et
    ‘’Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir.’’ en çokta buna güldüm. keşke karakterin tanımını da yapsalardı.
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir yüz var bunlarda ya tuzlayı yenebildik diye övünecek kadar alçalmış bir fanatizm durumu başka yerde olamaz zaten.
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuzlaspor takımı ümit davala ve diğer gs'li arkadaşlarının değilmiydi,ben yanlışmı hatılıyorum
    Cevapla
  • Alim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı GS li yöneticiler ile fatih terim hiç gormuyormu yada görmemişler mi haydutluk yapicaksiniz mafyalik yapicaksiniz ayağınıza dokundilarmida ooof diye bagiracaksiniz edep edep...
    Cevapla
  • Gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Laa...çekemeyen ler varsa anten taksın..gs ölüsü size yeter... helal gs ..
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi insanlar yüzünden bu ülke bir adım ileri gidemiyor ergen...
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın psg ve realin ölüsü değil sulietinin bile yettiği ekabir spor hala çemkirecek yüz bulabildiği ülkede sende haklısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle