Mahkemeden karar çıktı! Galatasaray'da seçim kapıda

Galatasaray yönetiminin ibrasızlık sonrası mahkemeden aldığı tedbir kararının kısmi olarak kaldırıldığı öğrenildi. Galatasaray yönetimi başkan Mustafa Cengiz önderliğinde 15.00'te TT Stadı'nda toplanıp erken seçim kararını görüşecek

Mahkemeden karar çıktı! Galatasaray'da seçim kapıda
Mahkemeden karar çıktı! Galatasaray'da seçim kapıda
GİRİŞ 11.11.2019 14:33 GÜNCELLEME 11.11.2019 14:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz mali genel kurulda ibra edilmedikten sonra kararı mahkemeye taşıyan Galatasaray yönetimi, seçim yapılmaması için tedbir kararı aldırmıştı.

 

 

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; 14. Asliye Mahkemesi, tedbir kararını kısmi olarak iptal etti. Galatasaray bu kararla birlikte tüzük gereği seçime gitmek zorunda... Ancak yönetimin bu kararı bir üst mahkemeye taşıma hakkı da var.

Galatasaray yönetimi, bugün saat 15.00'te toplanarak son gelişmeleri masaya yatıracak. Seçim kararı çıkabileceği belirtilen yönetim kurulundan bu yönde bir görüş çıkarsa Galatasaray, Aralık ayında seçime gidecek.

 

 

Mustafa Cengiz, mecburen seçime gidileceğini ve aday olamayacağını öngörürse seçim kararını açıklayacak. Başkan yardımcısı Yusuf Günay ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın ise seçime girmesinin önünde bir engel bulunmuyor.

YORUMLAR 1
  • hadi bakalım 4 yıl önce Şikayet Et
    Dağılma nin büyük başlangıcı
    Cevapla