Terim'in Falcao planı! 6 Kasım'da...

Galatasaray'da yaklaşık 1 aydır antrenmanlara katılamayan Radamel Falcao, 6 Kasım'daki Madrid deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Terim'in Falcao planı! 6 Kasım'da...
Terim'in Falcao planı! 6 Kasım'da...
GİRİŞ 01.11.2019 10:41 GÜNCELLEME 01.11.2019 10:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sakatlık durumu spekülasyonlara neden olan ve yaklaşık 1 aydır takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Radamel Falcao'nun Şampiyonlar Ligi'nde 'Tamam-devam' niteliği taşıyacak Real Madrid maçına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

 

 

Tedavisinin tamamlanmasının ardından son birkaç gündür fizyoterapist eşliğinde düz koşular yapan Kolombiyalı golcü, 6 Kasım'daki Madrid deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Real Madrid önünde golcü oyuncusundan yoksun kalmak istemeyen teknik direktör Fatih Terim de öğrencisiyle önceki gün yaptığı görüşmede, kritik maçta oynamasının önemine dikkat çekmişti.

 

 

Atletico Madrid başta olmak üzere kariyerinde defalarca Santiago Bernabeu Stadı'nda rakip formayı sırtına geçiren deneyimli golcü, Galatasaray formasıyla da o sahaya çıkmak ve Real Madrid'e gol atmak istiyor. Her halükarda İspanya'ya götürülmesi planlanan Falcao'nun o günkü durumuna göre ilk 11'de maça başlaması, kendisini tam olarak hazır hissetmemesi durumunda ise yedek kuvvet olarak kenarda tutulup sonradan sahaya sürülmesi planlanıyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine 6 Kasım. Bir fener kabusumuz vardı. Birde real kabusumuz olacak demekki. Falcao mu? O zaten başlı başına bir kabus.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    canı isterse oynar oynamaz zorlamayın :D
    Cevapla
  • Bolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adamı rahat bırakın tatil keyfini çıkarsın, nede olsa ceplik parası gününde yatırıldı ya.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimin Falcao hakkında tek planı olmalı Ocak ayın teşekkür dahi etmeyip takımdan göndermek olsun
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Parası yatarsa sakatlığı bugün bile gecer :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle