Terim: Biraz fazla abartılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Terim: Biraz fazla abartılıyor
Terim: Biraz fazla abartılıyor
GİRİŞ 21.10.2019 21:30 GÜNCELLEME 21.10.2019 22:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'deki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında Real Madrid'in konuk edecek.

İspanyol devini devirerek gruptaki ilk galibiyetini elde etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da maç öncesi teknik direktör Fatih Terim düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

"BİRAZ ABARTILIYOR BAZI ŞEYLER"

"Söyleyeceğimiz en birinci şey, bu maç grubun en kritik maçı. Real Madrid'in oralarda olmasına kimse alışık olmadığı için ayrıca bir önem taşıyor."Rakibimiz geçen hafta ligde liderdi. Biraz fazla abartılıyor bazı şeyler. Birçok oyuncuyu dinlendirdi Mallorca maçında. Bizden sonra El Clasico olması avantajımızdı ama o maç tehir oldu. Mental olarak rahatladılar. Orayı düşündürecek bir durum yok."

 

 

"REAL MADRİD KADROSU BU"

"Bizim maça da El Clasico'yu düşünerek hazırlanabilirlerdi. Ne önü, ne arkası Real Madrid'e engel olmadı. Eksik diye bir şey yok onlarda, Real Madrid kadrosu bu. Bazı şeyleri abartıyorlar ama sonuçta Real Madrid. 90 dakika konsantrasyonu kaybetmemiz lazım."

"BİZİM İÇİN HER EKSİK,ÇOK BÜYÜK ANLAM TAŞIYOR"

"Real Madrid'i en iyi şekilde analiz ettik, ne yaparlar, nasıl dururlar, her şeyi biliyor oyuncularımız. Oyun içerisinde konsantreli, büyük bir mücadele ve seyirciyle umarım iyi işler yaparız. Bizler için her eksik, çok büyük anlam taşıyor. Yarın akşama kadar olağanüstü bir durum olacağını düşünmüyorum Falcao'da. Fakat, buna rağmen birazdan tekrar bir deneme yapacağız. Onunla konuşacağız. Oynarsa ne kadar oynar, oynayabilir mi bakacağız."

"HER TAKIMDA OLABİLECEK ŞEYLER"

"Lemina 25 gündür antrenmana çıkmadı. Durumunu değerlendireceğiz. Feghouli'nin arka adalesindeki durum nasıl bakacağız. Her takımda olabilecek şeyler. Biz de en iyi kadromuzla, en iyi durumumuzla çıkacağız ve avantajı kendi lehimize çevirmeye çalışacağız.""

YORUMLAR 10
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sinyor Terim, takımda yerli oyuncu kalmadı; ne yetiştirdiniz ne de eğittiniz. Kazansanız dahi eskisi gibi sevinmeyeceğiz. Eskiden takıma ruh katan yerli oyunculardı. Milli takım bile Gs den oluşan bir 11 di. Şu hale bakın. Yani tasvir etmek ya da betimlemek gerekirse Türk Futbolunun hali Falcao'nun durumu gibi vesselam
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao kalcao cikti
    Cevapla
  • Birol 4 yıl önce Şikayet Et
    kalcao ne demek espri yapmaya mı çalıştın?
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımıma güveniyorum♡♥ Şampiyonum Cimbomum♡♥Her yer sarı kırmızı♡♥
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    madrid 5 lik tarife yapsinda kasil sen yine
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    kına yı hangi adresine gönderelim.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Aglama adam gibi savaşarak oynat takımı avrupa macında bu takımın realden aşagı kalır yanı yok adam gibi oynat gerisi mühim degil aglama şimdiden oyunculara yansır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle