İspanyollar uyardı! 'Andone'ye dikkat etsin'

Dünyanın en önemli golcülerinden Falcao'nun yokluğunu unutturan Florin Andone şimdi de gözünü salı günü oynanacak Real Madrid maçına dikti.

İspanyollar uyardı! 'Andone'ye dikkat etsin'
İspanyollar uyardı! 'Andone'ye dikkat etsin'
GİRİŞ 20.10.2019 10:06 GÜNCELLEME 20.10.2019 10:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer sezonunda neredeyse tek gündemi Radamel Falcao'ydu. Yönetim, Kolombiyalı yıldız için Monaco-İstanbul arasında mekik dokurken taraftarlar da Falcao'nun yolunu gözlüyordu.

 

 

Haftalar süren gürültü patırtı sırasında sarı-kırmızılılar Brighton Albion'dan Florin Andone diye bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Falcao için 25 bin taraftar havaalanına koşarken, Andone sessiz sedasız Florya'nın yolunu tutmuştu.

Beklentilerin tavan yaptığı Falcao, sarı-kırmızılı formayla çıktığı beş maçta sadece 1 gol atarken, Florin Andone dün Sivasspor maçında attığı 2 golle takımına üç puanı kazandıran isim oldu.

 

 

Zidane önlem alsın!

Hareketli, teknik, rakibi çaresiz bırakan çalımları ve bitirici son vuruşuyla tam puan alan Andone, Türkiye'de olduğu kadar ülkesi Romanya ve İspanya'da da gündem oldu.

Rumen basını Andone'nin Hagi'den sonra Galatasaray'da parlayan ikinci bir yıldız olduğunu yazarken İspanyol Mundo Deportivo "Zidane, Real Madrid'deki koltuğunu korumak istiyorsa Andone'ye dikkat etsin" yorumu yapıldı.

AS da "Real Madrid'de alarm zilleri çaldı" ifadeleri kullanıldı. "Bu gollerin arkası gelecek" diyen Andone, Fatih Terim'e "Falcao yoksa ben varım" mesajı gönderdi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    ya her gol atan ronaldo değil ha maçtır bir de atar 3 de atar ama iş sadece gol ile bitmiyor falcao yu seyretmeden andone demek ne kadar doğru andone iyi bir forvet olabilir ama bir falcao değildir
    Cevapla