Terim'den yardımcılarına Hamzaoğlu mesajı!

Hamza Hamzaoğlu söylentileri sonrası Fatih Terim, yardımcılarına mesaj verdi. Tecrübeli teknik adam, "Birlikte önemli başarılara imza attık. Ben size hep güvendim ve güveniyorum." dedi.

Terim'den yardımcılarına Hamzaoğlu mesajı!
Terim'den yardımcılarına Hamzaoğlu mesajı!
GİRİŞ 09.09.2019 11:50 GÜNCELLEME 09.09.2019 11:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 3-2 kazanılan Kayserispor maçı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından aldığı 4 maçlık ceza nedeniyle flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Terim, yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın geçen yıldan bu yana çok ceza alması sonrasında tecrübeli hocanın ekibine Hamza Hamzaoğlu'nu dahil etmeyi planladığı gündeme gelmişti. Fatih Terim, Florya'da teknik ekibi ve yardımcılarına açık bir mesaj verdi. Hamza Hamzaoğlu'nun ekibe gireceği iddiaları üzerine Terim'den net bir tavır geldi.

TAKVİYE PLANLAMASI YOK

Tecrübeli çalıştırıcının ortaya atılan bu iddiaya şaşırdığı ve Florya'da başta yardımcıları Levent Şahin, Hasan Şaş ve Ümit Davala olmak üzere tüm teknik ekibine net bir konuşma yaparak, "Birlikte önemli başarılara imza attık. Ben size hep güvendim ve güveniyorum. Daha önemli ve yeni başarılara da beraberce çalışarak ulaşacağız. Kafanız rahat olsun. Benden yana hiçbir sıkıntı yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Fatih Terim'in ekibine de yeni bir takviye yapmayı planlamadığı belirtildi.

"GEL" DERLERSE TABİİ GELİRİM

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili Hamza Hamzaoğlu da bir açıklama yaparak böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmişti. Sarı-Kırmızılı ekiple 3 kupa kazanan Hamzaoğlu, "Ben Galatasaraylıyım. 'Gel' derlerse gelirim. 'Git' derlerse giderim. Para konuşmam" açıklamasını da yapmıştı. Fakat bugünkü tabloda Hamza Hamzaoğlu'nun geri dönüş yapması beklenmiyor. Ancak ilerleyen yıllarda yeniden bir buluşma yaşanabilir. Genç çalıştırıcı, Fatih Terim A Milli Takım'dayken Aslan'a gelmişti.

YORUMLAR 10
  • özmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ,bir Galatasaray taraftarı olarak şunu net olarak söyleyebilirim,bu yardımcı hocaların Galatasaraya birkatkı sunduklarını sanmıyorum.Devamlı olarak kavga gürültü yapıyorlar.Bu şekilde mi Galatasaraya ve Fatih hoca ya yardımcı olacaklar.Hamza hoca bence çok isabetli bir karar olur.
    Cevapla
  • Domenico Tedesco 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’da yardımcı hoca olarak Hamza hoca da lazım ama bence Terim’e Shalke’nin geçen sezon ki genç hocası Domenico Tedesco Galatasaray’da Terim yardımcısı olarak görmeyi çok isterim çok faydalı olur hem Hamza olsun hemde Tedesco
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    senden bi cacık olmaz. sen git hamzaoğlu gelsin
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeli olduğun kesin Galatasaray haberleri okumak hobi bu fblilerde
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki dunya yi yonetiyor, bukadar caka bu kadar fiyaka
    Cevapla
  • Cimmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomu yönetiyor dahane
    Cevapla
  • Yerli ve Millî 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Hamza Hamzaoğlu'nu getirmek yapılacak en doğru iştir. Bu sene aleni saldırıyorlar işte. Hamzaoğlu hamlesi hepsini ters köşe yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle