Emre Mor, Fatih Terim'e mesaj gönderdi!

Celta Vigo'da forma şansı bulamayan ve önümüzdeki sezon macerasına başka bir takımda devam etmek isteyen Emre Mor, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a haber gönderdi ve yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini iletti.

Emre Mor, Fatih Terim'e mesaj gönderdi!
Emre Mor, Fatih Terim'e mesaj gönderdi!
GİRİŞ 05.07.2019 11:50 GÜNCELLEME 05.07.2019 12:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile beraber çalışmak isteyen Emre Mor'un menajeri aracılığı ile Terim'e; "Hocam beni A Milli Takım'a siz kazandırdınız ve şimdi yine sizinle çalışmak istiyorum. Bana güvenebilir ve yeniden inanabilirsiniz. Galatasaray benim çocukluk hayalim" şeklinde mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

 

 

Galatasaray'a geldiği günden bu yana Emre Mor'u kadrosunda görmek isteyen ve geçtiğimiz Ocak ayında da transferi ekonomik sebeplerden dolayı son anda iptal olan milli futbolcunun transferine sıcak bakan Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetim ile bu yönde bir görüşme yaptı.

İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo ile görüşmelere başlayan Galatasaray, satın alma opsiyonu ile Emre Mor'u kiralamak isterken; Celta Vigo yönetimi en azından şimdilik bu transfer sürecine soğuk bakıyor ve milli futbolcuyu 8 milyon euroluk bonservis bedeli ile elden çıkartmak istiyor.

 

 

Emre Mor'un amcası Özay Mor:, "Emre'nin idol olarak gördüğü futbolcu Cristiano Ronaldo. Odasına girdiğimiz zaman Ronaldo'nun posterlerinden duvar görünmezdi" dedi. 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 7
  • Aslan GS 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan doğru yerde doğru insanla olmak Galatasaray'a gelmesini isterim İnşallah gelir
    Cevapla
  • FB12 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ettin kendine Emre. Büyük bir kulübe gittin ama oralarda tutunamadın
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin istemiyoruz.Gel dendiginde gelmeyen adami almayin kardesim.Söndü parlamak icin gelmek istiyor Galatasaray kulubu deneme tahtasi degildir...
    Cevapla
  • Beşiktaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi bide bize gelin
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    çay mı ısmarlayacan... güldürme adamı bu adam bjk da 18 e giremezz
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    her transfer döneminde bu adam Galatasaraya gelecek diye strese giriyoruz...İSTEMİYORUZZZZ.....!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle