Galatasaray'dan transferde 'Büyük' sürpriz!

Takımdaki yerli kontenjanını arttırmak isteyen Galatasaray'ın bonservisi elinde olan Adem Büyük ile büyük oranda anlaştığı belirtildi.

Galatasaray'dan transferde 'Büyük' sürpriz!
Galatasaray'dan transferde 'Büyük' sürpriz!
GİRİŞ 20.06.2019 22:29 GÜNCELLEME 20.06.2019 22:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılar yurtiçi ve yurt dışında birçok isimle temas halinde iken tecrübeli oyuncu Adem Büyük ile büyük ölçüde anlaştı.

beIN Sports'un haberine göre Adem Büyük'ün Galatasaray'a transfer olma ihtimali çok yüksek. Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini uzatmayan Adem Büyük için bonservis ücreti ödenmeyecek.

YERLİ ROTASYONU GENİŞLEYECEK

Hem yerli rotasyonunu arttırmak hem de kadro genişliğini güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın 32 yaşındaki futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

İki sezondur Yeni Malatyaspor'da oynayan Adem Büyük, geçen sezon Süper Lig'de 27 maça çıkarken 6 gol ve 2 asist kaydetti.

YORUMLAR 17
  • levent 4 yıl önce Şikayet Et
    adem büyük Diagne de daha kaliteli
    Cevapla
  • şükrü BAHÇE 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hoca çıldırdı ne yapıyor anlamıyorum. Hocam alzeymır olmadınız değil mi. BU KADAR SAÇMA TRASFERLERİ nasıl buluyorsunuz. Nasıl bir yönetim var, yoksa FB söz mu verdiniz bjz de sizin halinize düşceğiz diye,
    Cevapla
  • gsgsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    adem çelik almayın. mevlut erdinç i alın. şampiyonlar liginde mevlut le oynarız
    Cevapla
  • tll 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hoca transferi, Eren Derdiyok vardi elinde, kullanmadin, simdi gidip Erenden kat kat aha kötü bir adami transfer edip, yok yerli rotasyon, yok ayaginda iyi top tutat ayaklari. Arkadas yillardir milleti uyutup durdular, yok Sampiyonlar Ligi, Sampiyonlar Ligi, bu Admlerle Sampiyonlar Liginde esamen okunmaz. Böyle transferler yapana kadar, gidin Ahmet yada Malik gibi genc Forvetleri oynatin.
    Cevapla
  • yasin sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    adem büyük çok kalite topçu. ama yasin ve sinanda muhteşem topçular. yasin ve sinan hiç bir şekilde gönderilmemeliydi. yasin ve sinan gs ın önemli parçalarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle