İşte Fatih Terim'in Bursa'daki kozu!

Galatasaray'da ilk yarıdaki Kayserispor maçıyla birlikte formayı sırtına geçiren ve her geçen gün formunu bir üst seviyeye çıkaran Sofiane Feghouli, tecrübeli teknik adamın yarın da en büyük kozu olacak. Fatih Terim, öğrencisinden bol bol şut atmasını istiyor.

İşte Fatih Terim'in Bursa'daki kozu!
İşte Fatih Terim'in Bursa'daki kozu!
GİRİŞ 16.03.2019 11:25 GÜNCELLEME 16.03.2019 13:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, 3 puana kilitlendi. Ligin 2. yarısında oynadığı 4 deplasman maçında 8 puan toplayan Sarı-Kırmızılılar, bu zorlu mücadeleden de zaferle ayrılarak milli takım arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Fatih Terim, öğrencilerinden Antalyaspor maçının ikinci yarısındaki performansı Bursaspor karşısında göstermelerini istedi.

 

 

5'LİYE UYARILARDA BULUNDU

Oyuncularıyla yaptığı toplantılarda kalan 9 maçın her birinin final olduğunun altını çizen deneyimli çalıştırıcının, idmanlardaki hırslı ve istekli görüntüden de oldukça memnun olduğu öğrenildi. Yeşil-Beyazlı rakiplerinin güçlü ve zayıf yönleri öğrencilerine ezberleten Terim, topun kontrolünün 90 dakika boyunca kendilerinde olması gerektiğini vurguladı. İmparator, Diagne, Feghouli, Onyekuru, Belhanda ve Ndiaye'ye uyarılarda bulundu.

 

 

KALEYİ GÖRDÜĞÜN YERDEN VUR

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ve 8 maçta 8 gole direkt katkı yaparak takımın en formda ismi olan Feghouli'yle özel bir görüşme gerçekleştiren Fatih Terim'in, öğrencisinden Bursaspor kalesine bol bol şut atmasını istedi. Soso ile kısa bir konuşma yapan İmparator'un, "Son haftalardaki performansını Bursaspor karşısında da bekliyorum. Kaleyi gördüğün yerden şut at. Senin atacağın isabetli şutlar bizim için gol ve goller demek. Sana güveniyorum" dediği öğrenildi. (Güneş)

YORUMLAR 1
  • Ali 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Bencil olmasa !!!
    Cevapla