Gomis itirafı! "G.Saray bizi çok şaşırttı"

Al Hilal eski başkanı Sami Al Jaber, "Galatasaray'dan Gomis'i istediğimizde satacaklarına inanmıyordum. 'Olur' dediklerinde çok şaşırdım. Galatasaray, FFP yüzünden sıkıntı da olmasaydı, onu zaten alamazdık." açıklamasını yaptı.

Gomis itirafı! "G.Saray bizi çok şaşırttı"
Gomis itirafı! "G.Saray bizi çok şaşırttı"
GİRİŞ 01.03.2019 12:08 GÜNCELLEME 01.03.2019 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçen sezon ligde 29 gol atarak tarih yazan ve şampiyonluk sonrası zam isteği ile kriz yarattığı iddia edilen Bafetimbi Gomis'in sezon başında G.Saray macerası sona ermişti.

Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'e transfer olan 34 yaşındaki golcünün ayrılış sebebinin yankıları hala devam ediyor. Bu sezon 25 maçta 20 gol atan Gomis'in Al-Hilal gelmesinde büyük katkısı olan eski başkan Sami Al Jaber, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TAKIMA İNANILMAZ KATKISI VAR"

Jaber, Gomis'i G.Saray'dan nasıl aldıklarını şöyle anlattı:

"Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'i istediğimizde satacaklarına inanmıyordum. 'Olur' dediklerinde çok şaşırdım. Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play şartları yüzünden sıkıntı da olmasaydı, onu zaten alamazdık. Türkiye'de bazı kulüplerin UEFA Finansal Fair Play konusunda sıkıntıları var. Zamanında yıldız oyuncuları kadrosuna kattılar.

Gomis, G.Saray'ın en elit oyuncusuydu. Gomis çok nadir bulunan bir oyuncu. Saha içinde ve saha dışında inanılmaz bir şekilde takıma katkı veriyor."

"ÖZEL BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUM"

34 yaşındaki golcü oyuncu ise müthiş performansının sırrını şu ifadeleri kullanarak anlattı:

"Marsilya'dan beri yanımda olan özel bir koçu Suudi Arabistan'a getirdim. Geniş bir ekibim var. Ekiple özel çalışmalar yapıyorum. Bunun karşılığını da sahada en iyi şekilde alıyorum. "

Gomis'in ekibinde G.Saray forması giydiği dönemde tanıştığı bazı Türk antrenörlerin olduğu biliniyor. Gomis, zaman zaman G.Saray ile ilgili paylaşımlar da yapıyor.

YORUMLAR 1
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Galatasaray çok iyi oynayanları anında satıyor? :)
    Cevapla