Fatih Terim iki yıldızın biletini kesti!

Fatih Terim bileti kesti, yönetim harekete geçti. Ocak ayında Belhanda ve Feghouli'nin satılması için çalışma başlatan Sarı-Kırmızılılar, iki yıldızın menajerini de İstanbul'a davet etti.

Fatih Terim iki yıldızın biletini kesti!
Fatih Terim iki yıldızın biletini kesti!
GİRİŞ 05.10.2018 09:45 GÜNCELLEME 05.10.2018 10:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci hafta maçında Porto deplasmanından eli boş dönen Galatasaray'da, fatura iki yıldıza kesildi.

Maçtan sonra Porto forması giyerek sahada gezen ve yüzü sürekli gülen Belhanda ile takımın en çok kazananı olmasına rağmen bekleneni bir türlü veremeyen Feghouli, tamamen gözden çıkarıldı.

 

 

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla, bu iki futbolcu da satış listesine konuldu. Ayrıca yönetim, işi sağlama almak adına iki yıldızın menajerini de İstanbul'a davet etti. Önümüzdeki hafta görüşmeler yapılacak.

Hedefte Çin ve Araplar var

Galatasaray Yönetimi'nin satış planında Arap ve Çin kulüpleri başı çekiyor. Ocak ayında iki ligde de transfer döneminin açılacak olması, bu oyuncuların satışını cazip kılıyor. Feghouli ve Belhanda'nın menajerleriyle birlikte transferin yol haritası çizilecek. Duruma göre oyuncuların bonservisinde de kolaylık sağlanması düşünülüyor.

YORUMLAR 16
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Yönetimi Ocak ayında bu iki oyuncuyu göndermeli
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    bay kasıntı kulup batmış umrunda değil alınmış adam maaşını ödemek zorundasın oynatsana .... gomis gibi 3 paraya satacaklar
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çuval dolusu para verirken sözleşmeye ona göre hükümler koyun... Sözleşmeyi beyenmeyen gelmesin.. Oynamaya niyeti yok demektir... Alttan adam yetiştirin satın kar edin. Yeter artık babanızın paralarını verir gibi müsriflik.. Haa babaların parası olsa zaten vermezler... Şirketlere çalışan alırkende böyle sözleşmeler yapılıyormu?
    Cevapla
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    ben fb liyim ama fatih hıcam isabetli karar almıliş
    Cevapla
  • Mrd06 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda tek suçlu şampiyonlar ligine gideceğinin bilincinde olup forvet almayan yönetimden başkası değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle