Başkan Bafetimbi Gomis transferini duyurdu!

Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber, Bafetimbi Gomis transferini bitirdiklerini açıkladı.

Başkan Bafetimbi Gomis transferini duyurdu!
Başkan Bafetimbi Gomis transferini duyurdu!
GİRİŞ 23.08.2018 17:29 GÜNCELLEME 23.08.2018 19:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber'in Gomis transferi duyurması sonrasında, Suudi taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı.

OTELDE ANLAŞTILAR

 

 

Fransız yıldızı yıllık 8 milyon Euro'ya karşılığında büyük ölçüde ikna eden Suudi Arabistan takımı, çarşamba günü de Galatasaray ile de 6 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardı.

Four Seasons Otel'de Al Hilal'in temsilcileri ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, oyuncunun gidişine onay verdi.

Suudi Arabistan'da 23 Ağustos Perşembe günü bitecek transfer dönemi nedeniyle Galatasaray ile Al Hilal arasında sağlanan anlaşmanın ardından, Gomis'in menajeri de Arap kulübü ile son detayları görüştü.

4.5 MİLYON EUROYA RET

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberinde ise şu detaylar paylaşıldı; Bayram nedeniyle çalışanları izinli Türk Telekom Stadı yerine Four Seasons Otel'de görüşme gerçekleşti. Galatasaray cephesi, Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber'den 4.5 milyon Euro tutarındaki ilk teklifi yükseltmesini istedi. İki kulüp, sıkı pazarlıklar sonucunda 6 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı. İş Gomis'i ikna etmeye kaldı... Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber, akşam saatlerinde Gomis'in menajeri Touti Mendy ile masaya oturdu. Suudi Arabistan'a gitmeye ilk başta soğuk bakan Fransız yıldız, sarı-kırmızılı kulübün kendisini satmakta ısrarcı olmasının yanı sıra teknik heyetin yerine forvet bakması sonucu pes etti ve Al Hilal'e "Evet'' dedi. Al Hilal'e 3 yıllık imza atacak Gomis'in 16.5 milyon Euro kazanacağı öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yönetim beceriksizliği daha!!! Ya millet 10 milyon a, 12 milyon lara oyuncuları satıyor, biz geçen sezon gol kralı olmuş oyuncuyu 6 milyona zor satıyoruz. Şimdide üç kuruş gelen parayla daha kötü oyuncuyu daha fazla para vererek alırlar. Bu kadar beceriksizler...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Birbirimizi yenecez diye yabancı futbolcuya ödediğimiz paraya bak. Futbola harcanan paraya yazık. Artık yerli futbolcu dönemi başlamalı ve yerli futbolcuya üst limit konulmalı. Beğenmiyorsa yurt dışında oynasın. Asgari ücret 270$ olduğu bir ülkede futbolcuların milyon dolar kazanması normal değil. En fazla 20 bin $ maaş bağlanmalı ve oynadığı maç başına para verilmeli ki iyi çalışsınlar.
    Cevapla
  • Gs li 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs gomisi arayacak gibi
    Cevapla
  • drtvfkgss 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye döviz girdisi gerekli olan bu süreçte çok yerinde bir karar. Abdurrahim Albayrak da bunun bilincinde olduğundan ince eleyip sık dokumadan yerini doldurmayacaklardır. gerekirse hiç transfer yapmaz feda sezonu yaparlar. altyapıya yatırım yaparlar.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    welbeck gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle