Çıldırtan görüntü! Dursun Özbek çileden çıktı

Yeni sezon öncesi yaptığı transferler ile ses getiren Galatasaray'da Dursun Özbek'i kızdıran bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Çıldırtan görüntü! Dursun Özbek çileden çıktı
Çıldırtan görüntü! Dursun Özbek çileden çıktı
GİRİŞ 02.07.2017 12:13 GÜNCELLEME 02.07.2017 17:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Kasım 2015'te görevden ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli getirildi. Mart 2016'ya kadar görevde kalan Denizli'nin, görev dönemi içerisinde bir sonraki sezonun forma ve idman kitlerini de belirlediği iddia edildi. Kriz de işte tam burada başladı.

RENKLER GALATASARAY DEĞİL BEŞİKTAŞ!

Sarı kırmızılı takımın yeni sezon için belirlenen idman ekipmanları tabir-i caizse ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın renklerini taşıyordu. Üst beyaz, şort siyah olarak belirlenen idman kıyafetleri, başkan Dursun Özbek'i de çileden çıkardı.

YORUMLAR 12
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyorum bak,bu D.Ozbek GS.lı değil,ondan habersiz böyle forma yapılabilirmi..birde şu mormudur eflatunmudur formalarda var,yani sarı kırmızı hariç her türlü rengi uyguluyor,sırada pembe var.
    Cevapla
  • Koncerto 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın nesi galatasaraya benziyoki forması benzesin
    Cevapla
  • HAKAN GÖKSEL 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş trendi devam ediyor rakip takımlarıda sarmış ne diyeyim en büyük Beşiktaş
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık yeter galatasarayın üzerine gitmeyin yeter bu haberi art niyetlemi yapıyorsunuz bu klübü yıpratmak için elinizden gelen gayreti sarfediyorsunuz topyekün bu klüpte zihni ve kişiliği bozuk insanlar olabilir ama artık yeter bu klübü yıpratmayın.
    Cevapla
  • Basit çözüm 6 yıl önce Şikayet Et
    Degistir hemen 8 er milyon eurolari yabancilara verirken iyi kendi alt yapidan kontrat yaptigin cocuklara asgari ücret kimLe oynuyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle