Özbek'ten Hakan Şükür hakkında ilk açıklama!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTV Spor özel yayınında Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 28.03.2017 15:24 GÜNCELLEME 28.03.2017 23:13
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İşte Özbek'in sözleri;

"Yönetim kurulu ihraç kararı alabilir. Genel kurula sevk eder. Genel kurulun onayıyla birlikte ihraç işlemi gerçekleşir. Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında karar disiplin kurulu tarafından 21 Eylül 2016'da alındı. Hakan Şükür 7 gün için de savunmasını vermemiş ve savunma hakkından yararlanmamıştır. Hakan Şükür hakkında FETÖ ve PDY'dan yakalama kararı çıkartılmış, mal varlığına el konulmuştur. Hakan Şükür'ün Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlılığı şüpheli hale gelmiştir. Kulübümüzün kuruluş amacı vatansever, Atatürkçü gençleri yetiştirmek ve Cumhuriyetin değerlerine bağlı kalmaktır."

"GENEL KURULDA PROVOKASYON YAPILDI"

"Tüzüğümüzün ilgili maddelerine aykırı olduğu, kulübümüzün değerlerine aykırı davranışı nedeniyle Hakan Şükür'ün üyeliğinin sonlandırılması kararı alınmış. Genel kurul Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracını reddetti. Genel kurulda provokatif eylemler yapıldı. Hakan Şükür ve Arif Erdem'in geçmişte Galatasaray'da oynaması duygusallık yarattı. Ertesi gün olağanüstü bir şekilde yönetim kurulunu topladım ve Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracını kararlaştırdık.

"İHRAÇ SEBEBİ TERÖRE BULAŞMALARI"

"Teröre bulaşmış birinin üyeliğini sürdürmesi mümkün değil. Tüzüğün 6 yıl aidat ödememelerinin bize verdiği yetkiyi kullandık. Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kesinlikle terör örgütlerine olan bağlantısı nedeniyle ihraç ettik. Ama bizim ana argümanımız terör örgütü ile olan bağlantıları. Galatasaray'ın üzerinde böyle bir gölgenin kalmasını kabul edemeyiz. Ben böyle bir karar beklemiyordum. Beni çok üzdü. Ondan önceki oylamada 5 kişi tak tak tak ihraç edildi çünkü. Biz sadece tüzüğün bize verdiği bu yetkiyi kullandık ama ana argümanımız bu şahısların FETÖ/PYD ilişkisiydi. Yani kimse bu ihracı basit bir üye aidatını ödeme konusuna bağlandırmasın."

"PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

"Yönetim olarak ibra edildik. Kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Yapacağımız değişiklikleri 3 sene gibi bir zamana sığdırmak zorundayız. Çalışmalarımız hızlandırdık. Finansal kaynakları yaratmak için elimizdeki enstrüman gayrimenkuller ve elimizdeki projeler. Kemerburgaz tesisleri için henüz bir başlama tarihi yok. Tesisler tamamlanana kadar Florya'da devam edeceğiz. Galatasaray, söz verdiğim gibi rahat bir döneme kavuşacak. Bütün gücümü, verdiğim sözleri yerine getirmek için kullanıyorum."

"KARDEŞİM ÜZERİNDEN VURMASINLAR..."

"Teknik direktörümüz Igor Tudor'un antrenmanları biraz daha farklı ve ağır. Takım ilk başlarda zorlandı ama şu an alıştılar. Mehmet Özbek, Mehmet Özbek'tir. Kardeşimin kulübe son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Kimse kardeşim üzerinden kulübe vurmasın. Önümüzdeki sene taraftarımızın son derece memnun olacağı bir sistemle devam edeceğiz. Protesto haktır ancak maç başında 'istifa' demenin ne anlamı var. Başakşehir maçındaki protestoları kabul etmiyorum. Daha maçın başıydı. Benim taraftarı mutlu etmek en başta gelen görevlerimden bir tanesi. Onların söylediklerini dikkate almamak mümkün değil.

YORUMLAR 66
  • Selman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tek kelime ile nankör. Koyu Fenerbahçeli olan Reis kendi takımına bu kadar sahip çıkmadı. Siz ne yaptınız her iyilikten sonra nankörlük edip hakaret ettiniz. Çapınız bu! Öncelikle sağduyu GS taraftarı bu pişkinliğe dur demek zorundadır.
    Cevapla
  • tctc 7 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden çöksün vatanı mı satacağıma galatasarayı silerim daha iyi...
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka vatanını da satma gs yi de silme. başkanın dediği gibi önceki 5 kişi fetöden ihraç ediliyor. amaç fetöye destek olsa onlarda ihraç edilmezdi. amaç burda siyasi muhalefet yapan üyelerden kaynaklanıyor. bir takımda da her partiden adam var buna da mani olamazsın. ama GS yi kullanarak siyaset yapan üyeleri istemiyoruz onlar da ihraç edilsin. vatandaşta mal bulmuş mağripli gibi hemen fetö ye destek vs.vs. ulan görmüyormusunuz. olay siyasi fetöyle alakası yok. hele gs nin hiç yok.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyon sen yaaaa.
    Cevapla
  • tuna 7 yıl önce Şikayet Et
    provakasyon muş mis mış, eski bir taraftar olarak anladığım tepki gelmeseydi değişen bir karar olmayacaktı, bu saatten sonra sizin maçlarımıza gidenlere yazık diyorum.
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    müslüman iftira atmaz. provokasyon yapmaz. yanlış yoldasınız. GS yi siyasete alet ettiler.Gs içindeki muhalefet hükümetle yakınlaşmayı hazmedemedi böyle bir olaya GS yi alet etti.görün artık.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    GS bitirmenin yollarjndan biride taraftar olarak maćlarına gitmemek olacak!!!!! Milletten ilk tepki gelmeseydi eğer bu hainleri kesinlikle ihrać etmezlerdi, bunlarda aynı !!!!!!!! Çevir kazı yannasın hesabı
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    El kaldıran üyelerden ne haber sayın başkan siz ondan bahsetin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle