Dev derbide olaylar çıktı!

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynana playoff yarı final serisi üçüncü maçı tribün olayları sebebiyle bir süre durdu.

Dev derbide olaylar çıktı!
Dev derbide olaylar çıktı!
GİRİŞ 29.05.2016 21:57 GÜNCELLEME 30.05.2016 00:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında oynanan Galatasaray Odebank - Fenerbahçe mücadelesi, tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 4. periyot öncesi durdu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın 4. periyotu için sahaya çıkan Fenerbahçe'ye Sarı-kırmızılı tribünlerden yabancı maddeler atıldı. Bunun ardından önce hakemler, daha sonra da Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti.

Masa hakemleri sahaya çıktı ancak salonda 4. anons yapıldı. Yaklaşık 10 dakiklanın ardından oyuncular ve hakemler sahaya geldi ve maç kaldığı yerden devam etti.



YORUMLAR 21
  • Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar taraftar değil terörist.
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol trübünlerindeki sığır sürüsü basketbol maçı izlemeye gelmiş. Hakemin sporculara yapılan fiziksel saldırıya asla müsade etmeyip oyunu tatil etmesi gerekirdi.
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    peki şaşırdık mı? 6s lilerin ilk vukuatı mı? ya da son mu olacak sanıyorsunuz
    Cevapla
  • Halkın Sesi 7 yıl önce Şikayet Et
    cincoşun ay halleri bunlar normal yani feneri normal şartlarda zaten yenmesi mümkün değil ya kurşun sıktıracak yada çirkefliklerler sahayı karıştıracak ki 2 sayıcıkla da olsa yenebilsin aksi takdirde mümkün değil yenmesi dengi değil karşısındaki.
    Cevapla
  • reco 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi maç izlemeyi öğrenene kadar ülkede spor faaliyetlerine ara vermek lazım ! veya bu çirkeflikleri yapanlara ömür boyu maç izlememe cezası verilmeli...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle