G.Saray'dan sert tepki: Barbarlık!

Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün, GS Store'a yapılan saldırıyı kınarken "Barbarlık, vandallık" ifadesini kullandı.

G.Saray'dan sert tepki: Barbarlık!
G.Saray'dan sert tepki: Barbarlık!
GİRİŞ 28.04.2014 12:03 GÜNCELLEME 28.04.2014 12:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, şampiyonluk kutlaması yapan bir grup Fenerbahçe taraftarının, Bağdat Caddesi'nde bulunan GS Store mağazasını yağmalamasına sert tepki gösterdi.

Şükrü Ergün, yaptığı açıklamada, yaşananları büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, "Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bunun taraftarlıkla, futbolla, sporla, daha da ileri gideyim insanlıkla alakası yok. Bu vandallık, barbarlık" dedi.

Yaşanan olayı Fenerbahçe'den ayrı tuttuklarının altını çizen Ergün, "Hiçbir Fenerbahçelinin bu olayı tasvip ettiğine inanmıyorum. Fenerbahçe Kulübü'nün de bu konuya sıcak baktığına inanmıyorum. Kendileri bu olayı kınayacaklardır" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluklarını kutlamamız, minimum centilmenlik kuralıdır"

GS Store'la ilgili yaşanan kötü hadiseye karşın, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu bir kez daha kutladığını söyleyen Ergün, kulüp internet sitesinden yayımlanan kutlama mesajına değindi.
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu resmi olarak kutlamalarıyla ilgili Ergün, "Bence bu yapılması gereken minimum centilmenlik kuralıdır. Rakibimiz ipi göğüslemiş ve şampiyon olmuştur. Bize düşen de tebrik etmektir" şeklinde konuştu.

"Sessiz İtalyanı bile çileden çıkardılar"

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'u 1-0 yenerek uzun bir aranın ardından deplasmanda kazanıp, yeniden ikinci sıraya yükseldiğine değinen Şükrü Ergün, bu müsabakanın kendileri için hiç de kolay geçmediğini aktardı.

Çok önemli bir maçı galip tamamladıklarını anlatan Ergün, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz ama bu galibiyete ulaşmak çok da kolay olmadı. Sonunda o sessiz, sakin, centilmen İtalyanı da çileden çıkardılar. Haftalarca önce hakem kararları için yorum yapmayı bıraktım. Bunlar, hakemlerin şahsi kararları değildir Buna inanmıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu konu ile alakalı Fenerbahçe kulübü basın açıklaması yapmıştır.. Basın açıklamasının linki görmeyenler için : http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/1152216-fbahceden-gs-store-aciklamasi
    Cevapla
  • metin çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    fener yapmaz kedidir kedi. fener yapmaz kedidir kedi atatürkün takımı son kale diren fener diren iyice nefret ettim fb den
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    1461 trabzon. Trabzonspor taraftarı arkadaşa; İster kadıköyde ister başka yerde vurup kırmalar, ahlaksız slogan ve küfürler tasvip edilemez. Bir spoer sever olarak etmiyorum, yapanları ayıplıyorum. Kusura bakmasınlar gözümde beş para değerleri olmaz. Emek çalma meselesine gelince her emeği çalındığını söyleyen insan vurup kırmalı, edeb dışı cümleler mi kullanmalı.
    Cevapla
  • 1461TRABZON 9 yıl önce Şikayet Et
    veysel kaya arkadaşıma. tamam hadi biz diyelım öyle ama hiçmi hirsizin suçuu yok kadıköyydeki olaylar hala hafizalarda sen adamın emeğini çalarsan bunada razı geleceksin ..
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray haklı kim ne derse desin.... Kim ne derse desin bir Fenerbahçeli olarak bunu yapanları ayıplıyor, kınıyorum. Bu taraftarlık olamaz. Trabzonspor taraftarları bundan kendinize pay çıkarmasın. Sizin de sahanızdaki rezaleti göreli fazla zaman geçmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle