Dünya futbolunun efsane isimlerinden olan, ülkemizde de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Mesut Özil, 28 Mayıs seçimleri için Başkan Erdoğan'a destek paylaşımı yaptı. Başkan Erdoğan'ın konuşmalarından kesit paylaşan Özil, paylaşımına, "Değerini bil" notunu ekledi.

Özil'in bu paylaşımının ardından her defasında özgürlük, demokrasi, ifade özgürlüğü sloganı atan muhalif kesimden tepki gecikmedi.

Muhalifler, paylaşımı yapan Özil'e adeta linç kampanyası başlattı.

Yorumlar 96 Yorum Var
  • vatandaş 27.05.2023 14:21
    futbolu siyasete alet etmeyin bu fenerliler hep böyle..
  • Yiğit 27.05.2023 13:57
    Bunların kültüründe başkasını desteklemeyeceksin. Desteklersen linç ederler. Ama ne hikmetse bunlar özgürlükçü sen baskıcı olursun. Rakibi montaj videolarla iftiralarla çekilmeye zorlarlar. Eeee burası Türkiye, burada dürüstlüğün, doğruluğun, başarının hep bir bedeli olmuştur.
  • Önce Vatan 27.05.2023 13:53
    Lider REİS.Hedef KIZILELMA.Kuduz itler ve akıttıkları pis,iğrenç salyaları bizleri asla hak yolundan,Cihan devleti olma yolundan asla çevirenez,durduramaz.Depremzedelere,milli değerlere saldıracak kadar hayvanlaşmış,basitleşmiş,zırrr cahillikte birbirleriyle yarışa girmiş zavallı değersiz bir zümre.İt ürür bizim görevimiz kervanı sağsalim menzile ulaştırmak.(EVEL ALLAH)
  • Fenasi 27.05.2023 13:27
    Linç edenlerde zerre vicdan,insanlık sevgisi yok.Vatan haini hepsi,ettikleri küfür ve hakaretleri misliyle kendilerine iade ediyoruz
  • Ertuğrul 27.05.2023 12:55
    Yigitsin mesut. Seni ağzı bozuk soyu bozuk dini bozuk insan bile olamayanlar korkutmasın. 29 Mayıs'ta inşallah kurtlar karşısında sokulacak bir kapıya finoluk yapacaklar. Bunlar vahşi cakallardan bir farkı yok.
Daha fazla yorum görüntüle