Gaziantep FK'nın serisi kısa sürdü! Antalyaspor nefes aldı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti.

Gaziantep FK'nın serisi kısa sürdü! Antalyaspor nefes aldı
Gaziantep FK'nın serisi kısa sürdü! Antalyaspor nefes aldı
GİRİŞ 04.02.2023 21:08 GÜNCELLEME 04.02.2023 21:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Antalyaspor sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Corendeon Airlines Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı. 

Antalyaspor'a galibiyeti getiren golü 29. dakikada Fredy kaydetti. 

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 24'e yükseltirken Gaziantep FK, 25 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Antalyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak. Gaziantep FK ise sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 



Erol Bulut'un ayrılığı sonrası Erdal Güneş yönetiminde çıktığı son iki maçı kazanan Gaziantep FK'nın iki maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Antalyaspor ise Süper Lig'deki 7. galibiyetini aldı.



Karşılaşmanın 85. dakikasında sarı kart gören Gaziantep FKlı Lazar Markovic, 90. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Sarı kart cezalısı kaleci Günay ile Markovic, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında oynayamayacak. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adi herifler maç gidebilir,gs la oynayacağınız diye hem kaleci hem markoviç cezalı nasıl yaptınız bunu...artık maç satmanın yolu bumu oldu..
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepsporluyum ama Antalyanin ligde zirveye hatta sampiyon olmasini isterim sampiyonlar ligi oynasin isterim cünkü Antalya dünyanin tatil beldesi
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalyasporun oynadığı oyunun karşılığı bulunduğu yer değil. Sonraki haftalarda daha iyi olacağını umut ediyor ve bekliyoruz. Nuri Şahin hocamıza güvenimiz sonsuz.
    Cevapla
  • Gazibey 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarı kart yedikleri için , maça bak öyle yorum yaz
    Cevapla
  • Altaylı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya rengine heyranım benim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle