Ezeli rakipler transferde karşı karşıya geldi!

Meksika ekibi Tigres'ten ayrılan Florian Thauvin, menajerler tarafından hem Beşiktaş'a hem de Trabzonspor'a önerildi.

Ezeli rakipler transferde karşı karşıya geldi!
Ezeli rakipler transferde karşı karşıya geldi!
GİRİŞ 27.01.2023 10:09 GÜNCELLEME 27.01.2023 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in iki devi Fransız yıldız için karşı karşıya geldi... O isim; Florian Thauvin... 2021'de Marsilya'dan Meksika ekibi Tigres'e transfer olan ancak 23 Ocak'ta sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen 30 yaşındaki oyuncu, menajerler aracılığıyla hem Beşiktaş'a hem de Trabzonspor'a önerildi. Beşiktaş Yönetimi, teklif sonrası konuyu Teknik Direktör Şenol Güneş'e iletti. Güneş, oyuncu için olumlu yanıt verince görüşme talep edildi. Benzer durum Trabzonspor'da da yaşandı. Avcı'nın onayı sonrasında yetkililer, Fransız oyuncunun menajeriyle irtibata geçildi.

VALENCIA VE LYON DA TALİP

Sağ kanatta sıkıntısı olan Beşiktaş, Thauvin'i Ghezzal'ın yerine, Trabzonspor da omuzundan sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca'nın yerine düşünüyor. Ancak iki kulüp Thauvin transferinde yalnız değil... İngiltere'nin önde gelen basın organlarından olan "dailymail", 30 yaşındaki yıldıza Fransız ekibi Lyon, La Liga temsilcileri Valencia ve Celta Vigo'nun yanı sıra MLS'ten de birkaç takımın ilgi gösterdiğini yazdı. Thauvin'in gelen teklifler içerisinde en iyi şartları sunacak olan takıma gideceğinin altını çizen İngilizler, transferin kısa süre içinde noktalanacağını da vurguladı

MAHKEMEYE BAŞVURACAK

Fransa'nın Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nı kazanan kadrosunda da yer alan Thauvin, kariyerinde Grenoble, Bastia, Lille, Marsilya ve Newcastle United formaları giydi. Şu ana kadar 389 maçta sahaya çıkan Fransız yıldız, 105 kez fileleri havalandırırken, 73 defa da gol pası verdi. Tigres'te ise 38 maçta 13 defa skor katkısı yapan Thauvin, sözleşmesinin feshedildiğini idmana geldiği sırada öğrendi. 30 yaşındaki oyuncu tesislere sokulmayınca şok etkisi yaşadı. İtalyan basını ise; Fransız sağ kanat oyuncusunun kulüpten kovulmasına yanıt olarak Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvuracağını iddia etti.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor talip olursa Trabzonspor forması giyer mutlaka
    Cevapla