FIFA’dan bir ilk! Filistinli hakem görev yapacak

Heba Saadia, FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda görev alacak ilk Filistinli hakem olacak.

FIFA’dan bir ilk! Filistinli hakem görev yapacak
FIFA’dan bir ilk! Filistinli hakem görev yapacak
GİRİŞ 27.12.2022 12:12 GÜNCELLEME 27.12.2022 12:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Filistin haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, 20 Temmuz ile 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonda görev alacak hakemler arasında, Filistinli Saadia'ya da yer verildi.

Filistinli bir hakemin ilk kez görev alacağı bu turnuva, farklı yeniliklere de sahne olacak.

İlk kez 24 yerine 32 takımın mücadele edeceği organizasyona, ayrıca ilk defa iki ülke (Avustralya ve Yeni Zelanda) ev sahipliği yapacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık insanlari yargılamaktan vazgeçin. Bu kadar hassassiniz madem Lgbt liler Taksim'de yürürken telefon başından TV başından sövmek yerine karşılarına niye dikilmiyorsunuz. Ülke de piyango oynanıyor niye laf etmiyorsunuz.Boş yorum yapmayın. O kadını belki Müslüman olmaya yakın bir sürü insan izliyor, az da olsa müslümanlara karşı olan on yargilari kırıyor. İşimiz gücümüz bitti şuradan da kadının günahıni alıyoruz.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    kadınların başörtüsü ile toplum içinde çalışmasını savunanlar büyük bir cürme alet oluyorlar. çünkü kadının toplum hayatında farzı muhal yeri olsa bile bu ahir zamanda mutlak manada evindeki eğlencesi olan cocuk ve eşinin emanetine muhafızlık vazifesine kanaat etmelidir zira kadının toplumda gözükmesi ahlakı bozar kadın ahlaksızlık yapmasa da kötü ahlaka meyilli erkeklerin yasam kalitesini etkilediği için ahlaksızlık toplumda yayılır. işte haber bültenleri bu iddayı ispat etmeye yeterlidir. bir kez geliyoruz dünyaya. Kur'an'a tabi olalımi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kadını ne hale getirdiler eşitlik eşitlik diye diye yakında sadece kilot giyin tam eşit özgür olun derlerse şaşırmam ki bunu yapacak çok kadın var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık Allah sonumuzu hayırlı kılsın celladına aşık olmuş misali
    Cevapla
  • RECEP 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya yozlaşmanın şekil olarak anlatımına örnek, tesettür böyle bir şey değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle