Totti, Dünya Kupası favorisini açıkladı

Roma'nın efsanevi İtalyan futbolcusu Francesco Totti, 2022 FIFA Dünya Kupası favorilerinin Brezilya, Arjantin ve Fransa olduğunu belirtti. Totti, futbolculuk döneminde kendisini Roma'dan koparacak bir takımın bulunmadığını ifade etti.

Totti, Dünya Kupası favorisini açıkladı
Totti, Dünya Kupası favorisini açıkladı
GİRİŞ 01.12.2022 12:30 GÜNCELLEME 02.12.2022 09:04

Roma'nın efsanevi İtalyan futbolcusu Francesco Totti, 2022 FIFA Dünya Kupası favorilerinin Brezilya, Arjantin ve Fransa olduğunu söyledi.

İstanbul merkezli saç ekim kliniği Cosmedica'nın basın toplantısına katılan 46 yaşındaki eski milli futbolcu, 25 yıllık futbol kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"İkna edecek başka bir takım yoktu"

Futbol kariyerinin tamamını Roma'da geçiren Totti, bununla ilgili olarak yöneltilen soru üzerine, "Bundan hiçbir zaman pişman olmadım. Futbola Roma'da başlamak ve Roma'da futbolu bırakmak her zaman hedefimdi. Ayrıca transfer konusunda beni ikna edebilecek başka bir takım yoktu" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Totti, futboldaki başarısını da, 'kendini adamak, hizmet etmek' kavramlarına borçlu olduğunu vurguladı.

İtalya Milli Futbol Takım'ında forma giyerken unutamadığı anın Dünya Kupası'nı kazandıkları an olduğunu söyleyen Totti, İtalya'nın 2022 Dünya Kupası'na katılamamasıyla ilgili ise, "Sadece bu yıl değil, bir önceki Dünya Kupası'na da katılamamıştık, o yüzden hiç üzülmüyorum. Alıştık (gülerek)" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.