Göztepe-Altay maçında Göztepe taraftarının yaralanmasına neden olan yabancı maddelerin görevli ambulans şirketi şoförleri tarafından stada sokulma görüntüleri ortaya çıktı.

Göztepe ile Altay derbisinde olayları başlatan işaret fişeklerini stadyuma soktuğu tespit edilen ambulans şoförü A.G., kendisine fişekleri stadyuma sokması için yapılan teklifi kabul ettiğini itiraf etti. A.G.'nin ifadesinde maç günü bu eylemi gerçekleştirdiğini ancak çantayı tuvaletten kimin aldığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

ARAMADAN SIYRILDI

Ambulansın aranmamasından faydalanan görevli, fişekleri stada soktu. Ambulans görevlileri patlayıcıları tuvalete götürürken, stat kapılarının açılmasıyla taraftarlar bu patlayıcıları tribüne götürdü.

OLAYLARA KARIŞMIŞ

Ambulans şoförlerinden A.G.'nin, daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı için 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ambulans görevlisi olduğu için bu durum fark edilmedi.

TARAFTAR AĞIR YARALANDI

Altay tribününden fırlatılan işaret fişeğiyle bir Göztepe taraftarı ağır yaralandı. Taraftarın vücudunda yanıklar oluştu, çenesi ve dişleri kırıldı.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • dertli 29.11.2022 08:51
    en ağır cezayı almalı. bu mahluk.
  • Misafir 29.11.2022 07:43
    Buraya bombada koyabilirdi
  • Rampacı 29.11.2022 07:02
    Atın içeri katıksız 17 yıl sülalesini fişleyin
  • Faruk 29.11.2022 02:29
    Aramalarda kimseyi es geçmeyeceksin. Asker polis sağlıkçı yok rütbeli yok amir yok memur kimseyi . Herkes duracak ve aranacak . Bu bizden deyip boş verilmeyecek
  • bayrak bir 28.11.2022 23:01
    Hep başından beri savunurum, Sağlık, Emniyet, Milli savunma, Eğitim işlerine özel sektörü kesinlikle sokmayacaksın. Özel ambulans şirketi özel hastane özel okullar bu ne le....
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek