Kayserispor hazırlık maçında Amed SF’ye mağlup oldu

Erciyes Cup maçında Yukatel Kayserispor, Amed Sportif Faaliyetler’e 2-0 mağlup oldu.

Kayserispor hazırlık maçında Amed SF’ye mağlup oldu
Kayserispor hazırlık maçında Amed SF’ye mağlup oldu
GİRİŞ 24.07.2022 21:46 GÜNCELLEME 24.07.2022 21:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayserispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Amed SF ile hazırlık maçı yaptı.

Hacılar İlçe Stadı'nda Erciyes Cup organizasyonunda oynanan müsabakaya Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, şu 11’le çıktı: Bilal, Onur, Baran Ali, Hosseini, Carole, Ali Karimi, Kemen, Bertolacci, Emrah, Thiam, Gavranovic.

Amed Spor FK Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ise maça şu 11 ile başladı: Bekir, Hüseyin, Gökhan, Oğuz, Kerem, Mansur, Serdar, Mehmet, Ömer, Anıl, Tayyib.

Amed SF, 29’uncu dakikada Tayyib Kanarya ile öne geçti. Sağ taraftan gelişen Amed Spor FK atağında yapılan ortayı iyi takip eden Tayyib topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıda başka gol olmadı. İki takım da ikinci yarıda değişiklikler yaptı. Amed Sportif Faaliyetler maçın uzatma dakikasında Mehmet’in uzatma dakikalarında serbest vuruştan attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Maçta başka gol olmadı ve Kayserispor hazırlık maçlarındaki ilk mağlubiyetini aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezil takımla maç yapılmamalı
    Cevapla