Mehmet Büyükekşi: Bu hafta bitireceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bu hafta MHK ve kurullar ile ilgili çalışmalarımızı da bu hafta inşallah bitireceğiz." dedi.

Mehmet Büyükekşi: Bu hafta bitireceğiz
Mehmet Büyükekşi: Bu hafta bitireceğiz
GİRİŞ 04.07.2022 19:39 GÜNCELLEME 04.07.2022 19:39

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen Süper Lig fikstür çekiminde açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Kısa zamanda çok önemli adımlar attık"

"18 gündür iş başındayız. Kısa zamanda çok önemli adımlar attık."

"Acil çözüm bekleyen konuları hayata geçirdik"

"Acil çözüm bekleyen 6 önemli konuyu hiç vakit kaybetmeden hayata geçirdik. Yabancı uygulamasını 1 yıl aynı şekilde devam ettirme kararı aldık. 21 yaş altı 3 tane 10 sefer milli olmuş oyuncuyu Süper Lig kulüpleri takımına katabilecek. Kulüp harcama limitlerine yeni düzenleme getirdik. Kangren haline gelmiş yayın ihalesini çok kısa sürede bitirdik. SSK ve vergi borçlarından muafiyeti uzattık. Rezerv Lig'i getirdik. Deplasman seyircisi yasağını kaldırdık. Misafir takım seyircisini yüzde 10'dan 30'a kadar çıkardık."

"MHK ile ilgili çalışmamızı bu hafta bitireceğiz"

"Bu hafta MHK ve kurullar ile ilgili çalışmalarımızı da bu hafta inşallah bitireceğiz."

"Dijitalleşmeyle ilgili önemli çalışmalarımız var"

"Dijitalleşmeyle ilgili önemli çalışmalarımız var. Yıllardır ihtiyaç olan ve acil olan konularda önemli adımlar atacağız. Süper Lig'e değer katacak yeni projeler için adımlar atıyoruz. Süper Lig'in dünyada bilinirliğini artırmak için birçok çalışma yapıyoruz. Resmi yayıncımız, 105 ülkede Süper Lig izlenme sayısı var."

"Ligin 150 ülkede yayınlanması için yeni bir hedef koyduk"

"Ligin 150 ülkede yayınlanması için yeni bir hedef koyduk. Bu sayı önemli, artırmayı arzu ediyoruz."

"Anadolu kulüplerinde seyirci sayılarımız son derece az"

"Anadolu kulüplerinde seyirci sayılarımız son derece az. Farklı etkinlikler yaparak bir taraftan seyirci sayısını, bir taraftan gelirlerini artırmak için çalışmalar yapıyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.