Sergen Yalçın için Hull City iddiası!

Acun Ilıcalı'nın Sergen Yalçın için teklif hazırladığı ortaya çıktı. Ilıcalı, Hull City'nin başına bir süre önce Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ı getirmeye hazırlanıyor.

Sergen Yalçın için Hull City iddiası!
Sergen Yalçın için Hull City iddiası!
GİRİŞ 22.12.2021 19:27 GÜNCELLEME 22.12.2021 19:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın bir sonraki durağı belli oluyor. Siyah-beyazlı ekipten ayrıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmayan ve hakkında çıkan dedikodulara da cevap vermeyen tecrübeli çalıştırıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı, Championship'te mücadele eden takımı Hull City'nin başına bir süre önce Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ı getirmeye hazırlanıyor. 

İngiltere'de Premier Lig'in bir altı olan Championship'te mücadele eden Hull City'i almaya hazırlanan Acun Ilıcalı, takımın başına Sergen Yalçın'ı düşünüyor.

Takımın ligde 19’uncu sırada olması ve menajer Grant McCann'in 1 puanın altında bir ortalama tutturması nedeniyle Acun Ilıcalı, takımın sahibi olur olmaz teknik direktör hamlesi yapacak. İddialara göre Ilıcalı, Sergen Yalçın ile görüştü. Olumlu yanıt aldı. Hatta Yalçın'ın da bu nedenle Türkiye içinden gelen tekliflere olumsuz cevap verdi.

Beşiktaş'ta göreve devam ederken, yurt dışı hayalinin olduğunu belirten Sergen Yalçın'ın dil konusunda eğitimlerini de hızlandırdığı da biliniyor.

YORUMLAR 28
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru karar...teknik direktör sergen yalçın....kaleci antrenörü hadise....kondisyoner murat boz....yardimci antrenörler beyaz ve seda sayan oldumu kim tutar hull city i
    Cevapla
  • Muşlu efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı sevmiyor olabilirsin ama insanları aşağılaman ve hakaret etmen seninde saygısız bir insan olduğunu göstetir
    Cevapla
  • chemist 2 yıl önce Şikayet Et
    hadise çok yer, kaleci, antrenörü olmaz ondan
    Cevapla
  • hakın 2 yıl önce Şikayet Et
    hülya yı unuttun.
    Cevapla
  • Yavuzca 2 yıl önce Şikayet Et
    Hulk City nin kapıcı aradığını bilmiyordum.
    Cevapla
  • Serkan BJK 2 yıl önce Şikayet Et
    intihar:))
    Cevapla
  • Orkan Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyink senin futboldan haberin yok... adam her şampiyonlar ligi maçını 5-0 kaybetti, oyuncularıyla iyi bir teması yok, takım onu ​​hiç sevmedi ve sonuç lig tablosunda görülüyor. Beşiktaş on yıllardır bu kadar zayıf değildi. sergen'in hiçbir yeteneği yok ve bir antrenör olarak deneyiminden yoksun. senin de futboldan anlamadığın için bu kadar ihmalkar davranman normal
    Cevapla
  • Hamza kaplan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen şimdi demiştir ulen ben neymişim bi orası istiyor bi öbür taraf soruyor ))) ulen zındık bir futboolcu işte ne bu kadar sahne verdiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle