Rıdvan Dilmen'den istifa çağrısı!

Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında Aziz Yıldırım, TFF, Beşiktaş ve birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den istifa çağrısı!
Rıdvan Dilmen'den istifa çağrısı!
GİRİŞ 08.12.2021 23:21 GÜNCELLEME 08.12.2021 23:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum" programının bugünkü konuğu Rıdvan Dilmen oldu.

"Beşiktaş'ın ciddi bir molaya ihtiyacı vardı..."

Beşiktaş'ın düşüşü ile ilgili konuşan Dilmen, "Kulübün ve oyuncu grubunun hatta teknik direktörün bir enerji düşüklüğü oluyor muhakkak. Çok fazla oldu Beşiktaş'ta bu. Şunu görüyorum maçı izlerken. Direnç ve mental olarak belki de Beşiktaşlı oyuncular eyvah beni mi oynatacak hoca diyor olabilir. Oyuncu oynamak istemez mi? Çok ister. Ama sorumluluk alamaz durumuna gelmişler. Oyuncular mental olarak çok zor durumdalar. Beşiktaş'ın ciddi bir molaya ihtiyacı vardı ama tren kaçtı. Beşiktaş ne Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak kadar büyük kadrosu var. Ama bu kadar puan farkını yiyecek kadar da kadrosu yok" dedi.

"Bence TFF Başkanı değişmeli"

Nihat Özdemir'in istifa etmesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Bence TFF Başkanı değişmeli. Ben Nihat Özdemir'i tanıyan bir insan olarak söylüyorum, kötü niyetli söylemiyorum. Son günlerdeki tartışmaları da görüyoruz. Bir güven problemi fazlasıyla var. Ben yine söylüyorum kurullarıyla birlikte adil olmadığı gerçeği var. Şeffaflık olmalı. Bu dengesizliği herkes görüyor. Sonuçta Nihat bey sağlığına bakıp, işine gücüne bakmalı. Ben şunu anlamıyorum, koltuk önemli herkes için. Ama bırakamıyorlar demek. Sanki bıraktırmayanlar var" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin bu sene şampiyonluk şansı az"

Aziz Yıldırım'ın tekrar dönüp dönmeyeceği ve Fenerbahçe konusuna da değinen Dilmen, "Şu an bu konu hakkında yorum yapmam doğru değil. Çünkü ben Fenerbahçe başkanı kim olursa olsun severim. Onları insan olarak sevmemin dışında Aziz de Ali de Ahmet de fark etmez. Benim için Fenerbahçe başkanı benim başkanımdır. Olur mu olmaz mu onu bilemem. Ben ilk kez bu yıl doğru transferler yapıldığını düşünüyorum. Ben Fenerbahçe'nin 2-3 sene ligde çok iddialı olacağını düşünüyorum. Bu sene şampiyonluk şansı az." dedi.

YORUMLAR 9
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyor takdir ediyoruz .Yorumlarını takdirle izliyoruz.
    Cevapla
  • Son Raconcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşüncelerini millete enjekte etme. Kimsenin senin yorumlarına ihtiyacı yok. Baş ağrısı yapma!
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç top oynadınmı Rıdvan a akıl veriyorsun.unutmaki Rıdvan fetöcüler i mahkemeye verdi orda bile .adamı yıpratıyoruz heryer fetöcü dolu köküne kadar.
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan derhal fb ye hoca olmalı
    Cevapla
  • Rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bile gerceği gormüş bu at gözlüğü takmış taraftar toplulukları görememiş ona yanarım
    Cevapla
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan lütfen yorumculuğu bırak. Sen öyle masum bir yorumcu değilsin. Her işe burnunu sokuyorsun. Serdar Tatlı istifa edene kadar (sen istifa ettirdin) hakem atamaları istediğin gibi yapılıyordu ve sen maç sonuçlarını resmen belli ediyordun. Sen tatlıya söylüyordun ve o malum hakemlere bunu söylüyordu. Mesela Arda Kardeşler diye bir hakem var. O her ne kadar Galatasaray taraftarı olsada, 19/20 sezonun başında fb’ye saçma 3 penaltı çaldı 23 dakika içersinde! Ve tatlı göreve geldiği ilk hafta 20/21 sezonu açılış maçı fb’ye yine Arda Kardeşler ve bu sefer açılış maçı iki penaltı. Sen zorladın bunlara. Ayrıca BJK ve gs iki defa peş peşe aynı hakem ama bu durum fb’ye yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle