Emre Belözoğlu'ndan sürpriz karar! Yorumcu olacak

Son dönemde adı A Milli futbol takım ve birçok Süper Lig ekibiyle anılan Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona - Bayern Münih maçını yorumlayacak.

Emre Belözoğlu'ndan sürpriz karar! Yorumcu olacak
Emre Belözoğlu'ndan sürpriz karar! Yorumcu olacak
GİRİŞ 14.09.2021 10:41 GÜNCELLEME 14.09.2021 10:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son dönemde adı A Milli futbol takım ve birçok Süper Lig ekibiyle anılan Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona - Bayern Münih maçını yorumlayacak.

Sezon başında Fenerbahçe 'deki sportif ve teknik direktörlük görevinden ayrılan Emre Belözoğlu, yorumcu olarak yeşil sahalara dönüyor.

Maçı Melih Gümüşbıçak anlatacak

UEFA Şampiyonlar Ligi yarın dev bir maçla başlıyor. E Grubu'nda Barcelona – Bayern Münih saat 22.00'de karşı karşıya gelecek. Avrupa Kupaları'nın yayıncısı Exxen'de canlı olarak verilecek maçı Melih Gümüşbıçak anlatacak.

Yorumcu Emre Belözoğlu oldu

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra teknik direktörlük konusunda kendini geliştirmek istediğini söyleyen Emre Belözoğlu ise Exxen ekranlarında karşılaşmayı yorumlayacak.

10 maçta 7 galibiyet aldı

Emre Belözoğlu, geçen sezon sportif direktör olarak Fenerbahçe'de görev yapmış, Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra son 10 maçta teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Teknik direktör olarak sarı-lacivertlilerle 10 maça çıkan Emre Belözoğlu, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Sezonun 3. bitirilmesinin ardından Fenerbahçe ile Emre Belözoğlu'nun yolları ayrıldı. 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 26
  • Kayısı diyarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu tarafsız olacak, bundan olmaz yorumcu falan.salla gitsin.
    Cevapla
  • Kamil Kurtyemez 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyi yorumlayacak?
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    tahmin etmiştim acun emreyi yorumcu olarak kapacağını
    Cevapla
  • bıkkın 2 yıl önce Şikayet Et
    gölge etme başka ihsan istemez.
    Cevapla
  • Yeter 2 yıl önce Şikayet Et
    Açık kanaldan verilmeli Avrupa maçları korsan bahis sitelerinin reklamlarını alıyorlar maçlara sanal olarak uyguluyorlar saçma sapan bir yayın bir de üstüne para istiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle