Fransa Milli Takımı'nın iki ünlü futbolcusunun 2019'daki skandal görüntüleri ortaya çıktı. Antoine Griezmann ile Ousmane Dembele'nin kaldıkları oteldeki Asyalı çalışanlarla alay ettiği görüntüler yayınlandı. İki isme tepki yağıyor.

Fransız futbolu ırkçılık skandalıyla sarsıldı. Milli takımın iki oyuncusu Antoine Griezmann ve Ousmane Dembele'nin 2019'da Asyalı otel çalışanlarıyla alay ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüler, Barcelona takımında oynayan iki futbolcunun, Asya'daki bir hazırlık turnuvası sırasında paylaştıkları otel odasında kaydedildi.

"O çirkin yüzler..."

Kamera arkasında Dembele, önünde ise Griezmann görülüyor. Odadaki televizyon sistemine futbol oyunu PES'i kurmaya çalışan 3 Asyalı otel çalışanını kameraya alan Dembele, bu sırada çalışanlarla alay eden ırkçı sözler sarf ediyor. Griezmann'a seslenerek; "Bütün o çirkin yüzler sen oyun oynayabilesin diye. Utanmıyor musun?" diyor.

Asyalı çalışanlar aralarında konuşurken Dembele bu kez de kamerayı yüzlerine yaklaştırıp uzaklaştırarak dilleriyle alay ediyor.

Oyunu yükleme süresi uzayınca da "Ülkenizde teknolojik üstünlüğünüz var mı, yok mu?" diye soruyor.

Futbolcular Fransızca konuştukları için, otel çalışanları konuşulanların hiçbirini anlamıyor. Video, sosyal medyada paylaşıldığı ilk bir saat içinde 650 bin defa görüntülendi.

Binlerce tepki mesajı geldi. Irkçılıkla suçlanan Griezmann ve Dembele'nin bir daha Fransa Milli Takım forması giymemesi gerektiği savunuldu.

Skandal görüntülere ilişkin, Fransa Futbol Federasyonu'ndan ya da Barcelona futbol takımından da herhangi bir açıklama yapılmadı. (TRT Spor)

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Cemil 06.07.2021 00:40
    dembele ye pes kuracaklarina muz atsalardi ırkçılık yapmış olurlardı. ya onun yaptığı
  • keçili71 05.07.2021 23:44
    Ousmane Dembele'de zenci yani. ırkçılıktan en çok mağdur olanlar. demekki insanların eline fırsat geçmesin
  • ercan 05.07.2021 23:13
    aşağılık herifler, pis fransizlar
  • Reşat Kara 05.07.2021 22:37
    Dembele sanki dünya güzeli...
  • ferzande 05.07.2021 22:08
    Sizin yüzünüze dahi tükürülmez aşağılık herifler
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek