Türkiye'de yeni Mesut Özil sesleri! Bünyamin Süper Lig yolunda

TFF 3 lig takımlarından Bayrampaşa'da top koşturan Bünyamin Balat Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Solak futbolcu 1. lig ekiplerinin de iştahını kabarttı...

Türkiye'de yeni Mesut Özil sesleri! Bünyamin Süper Lig yolunda
Türkiye'de yeni Mesut Özil sesleri! Bünyamin Süper Lig yolunda
GİRİŞ 17.03.2021 09:57 GÜNCELLEME 17.03.2021 09:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayrampaşaspor'un başarılı futbolcusu Bünyamin Balat Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Sol ayaklı oluşu ve stiliyle de Mesut Özil'i andıran Bünyamin Balat için TFF 1. lig ekiplerinden Altınordu, Menemen ve Bursaspor'la birlikte Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük transfer ateşini yaktı.

Ayrıca bu sezon Süper Lig vizesi alacak olan takımlar da gelecek yıl asansör takım olmamak ve hedef yükseltmek için Bünyamin Balat'ın peşine düştü. 

YENİ MESUT ÖZİL

TFF 3. ligde bu sezon adından söz ettiren Bünyamin Almanya Hamburg doğumlu. 1.75 boy ve 24 yaşındaki Bünyamin sol ayağını raket gibi kullanıyor. Fenerbahçe'nin Arsenal'den transfer ettiği Mesut Özil'i Real Madrid ve Almanya Milli takımı performanslarıyla hatırladığımızda yaptığı asist yeteneği Bünyamin'de de mevcut. Futbolda forvet arkası ve ofansif orta saha mevkisinde oynayan Bünyamin Balat bir futbol takımı için olmazsa olmazı. Kaliteli solak oyuncuların azlığı nedeniyle iştah kabartan genç futbolcu hücum olgunlaştırmada, takımı soğutmada, kontra atak fubolunda müthiş yetenek. 

METİN AŞAR: TÜRK FUTBOLU İÇİN MÜTHİŞ YETENEK

Satış hakkı Net Menajerliğin bünyesinde bulunan Bünyamin için başkan Metin Aşar: Bünyamin'in Mesut Özil'e benzetilmesi gerçekten doğru bir teşhis. 'Bünyamin'in oyun zekası ve asist yeteneği Mesut'la örtüşüyor. Transferi halinde Bünyamin'in gelecek yıl Süper Lig'de oynayacağını düşünüyorum. Genç yıldızımız Türk futbolu için gelecek vaad ediyor. İnşallah yolu açık. Allah yolunu açık etsin' şeklinde konuştu.

Nusret Odabaş / Haber7

 

YORUMLAR 2
  • Ahmet canayakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Baştan arda ile poz vererek kariyerini bitirmis
    Cevapla
  • Herdem 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah sımarıp on caprazlara zarar vermez
    Cevapla