Emre Belözoğlu: Karabağ işgalden kurtulduktan sonra...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport televizyonuna telefon ile bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu: Karabağ işgalden kurtulduktan sonra...
Emre Belözoğlu: Karabağ işgalden kurtulduktan sonra...
GİRİŞ 31.10.2020 01:01 GÜNCELLEME 31.10.2020 09:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Azerbaycan'da canlı yayına telefonla katılarak CBC Sport'ta açıklamalarda bulundu.

 

 

Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Türkiye Azerbaycan'dır, Azerbaycan Türkiye'dir bizim için, acıyı da mutluluğu da paylaşırız. Hep dualarımızla ve desteğimizle Azerbaycan'ın yanındayız. En büyük hayalim Fenerbahçe'nin başarılı olması ve tabii ki Türk evlatlarımızın burada başarılı olduktan sonra Avrupa'da Türkiye'yi temsil edebilmesi. Sportif direktör olarak en büyük hedefim bu."

 

 

"Biz ilk günden itibaren başkanımızla beraber çalıştık. Ben zaten Fenerbahçe'ye gönülden bağlıyım, bunu başkan da biliyordu. En son transfer dönemi bittikten sonra imza atacağımızı aramızda konuşmuştuk. O gün de formalite bir imza atıldı. Ben zaten Fenerbahçe'ye gönülden imzamı sezon biter bitmez atmıştım."

"HER ZAMAN GÖZÜMÜZ ORADA OLACAK"

"Futboldan kopmak kolay olmuyor fakat son sene hem pandeminin olması ve biraz da takımımızın iyi gitmemesi, beni yönetimsel bir görev alma konusunda da motive etti. Şu anki konumumdan memnunum. Futbolu bırakmak kolay değildi ama hayatın da gerçekleri var. En büyük amacım ve arzum Fenerbahçe'nin başarısı için çalışmak. Scout ekibinde Azerbaycan'dan sorumlu arkadaşlarımız var, bana raporlar gönderiyorlar. Bizim kan bağımız olduğu için her zaman gözümüz orada da olacak."

"KARABAĞ İŞGALDEN KURTULDUKTAN SONRA..."

"İnşallah, bir an önce Karabağ, Ermeni işgalinden kurtulduktan sonra biz bir organizasyonun içinde olmak isteriz. Orada futbol oynamak bizim için büyük keyif olur. Fenerbahçe kulübünde yeni bir göreve başladım. Burada da en iyisi için mücadele edeceğim. Azerbaycan halkının da dualarına ihtiyacımız var."

YORUMLAR 8
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre yönetici olsun. O vakit daha makul oluyor. Futbol oynarken kendini kaybedip çirkefleşiyordu.
    Cevapla
  • Afatsum 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu yetiştirecekmiş. Onun içinmi yabancı oyuncu aldın?
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne dediğinin farkındamısın Emre ? Hani bir zamanlar gs senin herşeyindi? Hagi ekolündü. Sen niye Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edemedin?
    Cevapla
  • A..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne anlatıyorsun arkadaşım , zaman geciyor hangi yıllardan bahsediyorsun, insanların yaşantısı ve kararları kendini bağlar , şimdi sen istedin diye adam kariyerini sana göremi yapsın? Herşeye karışma hakkını kimden alıyoruz , nasıl bir toplum olduk???
    Cevapla
  • 2121 3 yıl önce Şikayet Et
    Cirkefmi. Söylemis bunlari
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    kendini tarif ediyosun değilmi?
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana
    Cevapla
  • İhsan akbulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Can Azerbaycan emre belözoğlu mükemmel yorum yapmış.... Ben geceyi gezdim nahcivan bakü hepsini gezdim Azeri kardeşlerimi bağrıma bastım... Ben bir kürt olarak Azerbaycana can olurum.. Türkiye azerbaycandir Azerbaycan türkiyedir.... Artık güç yüce Türk milleti dedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle