Selim Soydan: Nihat Bey bir saniye durmaz demiştim!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden istifa etmesine çok üzüldüğünü söyledi.

Selim Soydan: Nihat Bey bir saniye durmaz demiştim!
Selim Soydan: Nihat Bey bir saniye durmaz demiştim!
GİRİŞ 17.06.2020 20:25 GÜNCELLEME 17.06.2020 20:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Selim Soydan, yaptığı açıklamada, Nihat Özdemir'in Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden istifasının yaşanmaması gereken bir gelişme olduğunun altını çizerek, "Ben çok üzüldüm. Olmasaydı keşke. Olmaması da lazımdı. Çünkü hiçbir Fenerbahçeli, başka bir Fenerbahçeli ile kavga edemez. Etmemesi gerek. Çünkü bizim çok büyük bir camiamız var. Bundan 15 gün önce bir açıklamam olmuştu. Eğer Nihat Bey'i Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu'na verirlerse bir saniye durmaz demiştim, Nihat Ağabey'i tanıdığım için bunu söylemiştim. Beklediğim gibi de oldu." ifadelerini kullandı. 

 

 

Soydan, Şampiyonlar Ligi finalinin 2021'de İstanbul'da seyircili oynatılması yönündeki kararın çok önemli olduğunun altını çizerek, "Şampiyonlar Ligi finalinin 2021'de seyircili olarak, burada oynatılacak olması müthiş güzel bir şey. Stadın havası değişmiş. Pisti kaldırmışlar, seyircinin sahaya mesafesi vardı, bunların ortadan kalktığı bir stat olmuş. Bu çok önemli. Bundan önceki Liverpool-Milan finalinin büyük bir hikayesi olmuştu, herkes o maçı dün gibi hatırlıyor. O anlamda bizim için çok iyi oldu." şeklinde konuştu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Ergün KAYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi oldu. Adam zaten kaçmak için fırsat kolluyormuş. Şimdi dışarıda olduğu için Fenerbahçe'nin aleyhine istediğini rahat rahat yapabilir. Çıkarcı takımının gitmesinde fayda var.
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Nihat abinide al lütfen gidin sahte fenerbahçeliler.
    Cevapla
  • Metin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir Fenerbahçe'li bu duruma üzülmedi, Sahte insanlara ihtiyacımız yok., hemen defolup gitsin bu gibi düşünenler.!!
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman canerin hakkını savundun ki
    Cevapla
  • AZİM ÇOBAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Selim SOYDAN Nihat abine neden demedin adam gibi konuş yada yaptığın konuşmayı düzelt diye şimdi çıkmış ben demiştim diyor, sende istifa et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle