Bakan Koca'dan futbol liglerinin devamı konusunda açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bugün Ankara'da bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.05.2020 19:37 GÜNCELLEME 06.05.2020 14:24
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TFF Başkanı Nihat Özdemir'le bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Süper Lig için kararı TFF'nin alacağını söyleyerek, "TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir'le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bakan Koca, "Bugünkü görüşmede, müsabakaların devamı konusunda somut bir talep gündeme gelmemiştir." dedi.



İŞTE BAKAN'IN SÖZLERİ

"Koronavirüsle mücadelenin halen bütün toplumda ana gündem maddesi olduğu, diğer konuların pandemi tedbirleri kriterine göre ele alındığı bir dönemdeyiz. Bugünkü görüşmede müsabakaların devamı konusunda somut bir talep gündeme gelmemiştir. Tarafımızdansa herhangi bir yönde öneride bulunulmamıştır. Görüşmemiz, bir talep ve o talebe dönük karar hazırlığı yönünde değil, daha çok istişare amaçlı olarak gerçekleşmiştir. Liglerin devamı konusu, futbol federasyonumuzun kendi iradesi ile alacağı bir karardır. Talep edilmesi durumunda sağlık açısından alınması gereken önlemler konusunda Bilim Kurulu görüşleri de alınarak federasyona bildirilebilecektir. İçinde olduğumuz süreçte coşkularını erteleyen, şimdi ise hayatta oyunun bazı kurallarının artık değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum."

 

 

YORUMLAR 27
  • Reis C☆ 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri para kazanacak diye insanlar ölsün mü ???
    Cevapla
  • Reis C☆ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu insanları soyma yı Top Pop Sırası değil birileri para kasalarını dolduracak diye insanların hayatını tehlikeye atmaya kimsenin hakkı olamaz...
    Cevapla
  • KRN-19 DİYOR Kİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Korona'nın fikrini alan var mı? Korona, futbol oynama ve hep birlikte izleme keyfi ile sağlığınız arasında bir tercih yapmanızı istiyor. Korona'nın fikrini almazsanız size çok kızar.
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    federasyon kendi iradesiyle asla bir karar alamaz reis ne derse o olur gerisi hikaye şampiyon trabzon spor
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir hafta oynanır, trabzonspor puan kaybeder başakşehir liderliğe oturur ve tff den anî bir karar. Yok böyle olmaz ligi tescil ediyoruz der ve başakşehiri şampiyon yapar.
    Cevapla
  • Yucel 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen..
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    herzamanki gibi ağlamaya hazır tipik bir Trabzonsporlu kurgusu .....))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle