Çakır: Ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çakır: Ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık
Çakır: Ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık
GİRİŞ 27.03.2020 18:59 GÜNCELLEME 27.03.2020 18:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devletin belirlediği önlemlerin uygulanmasını söyleyen Çakır, ülke olarak salgını atlatılabilecek güçte olduğumuzu söyledi.

Devlet tarafından öngörülen önlemlerin uygulanmasını gerektiğini söyleyen çakır, "Çok zorlu bir süreçteyiz. Dünya zorlu bir süreçte. Başta ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık. Devlet büyüklerimiz öngördüler. İş artık bize düşüyor. Birey olarak hepimiz evde kalmalıyız. Kendimizi izole etmek. O yüzden biz de bunu yapıyoruz. Antrenmanlarımızı evde yapmaya çalışıyoruz ama önceliğimiz salgını durdurmak. Evde kalarak yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Ülke olarak corona virüsünü atlatabilecek güçte olduğumuzu dile getiren usta hakem, "Bu süreçte devlet büyüklerimizin bilgeliğine, yol göstericiliğine ihtiyacımız var. Buna ihtiyacımız var. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Ülke olarak bunu başarabilecek güçteyiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak temizlik ve hijyene dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Cüneyt Çakır, "Sağlık bakanımızın hayat eve sığar adlı bir sloganı var. Zorunlu olarak dışarıda olan vatandaşlarımız var. Onlar da sosyal izolasyona, temizliğe, hijyene dikkat etmeli. Oyunu kurallarına göre oynayacağız. Liderlerimizin öncülüğünde bu hastalığı en kısa sürede yeneceğiz. 13 gündür evde kalıyorum. Siparişlerimizi dışarıdan veriyoruz. Aldığımız şeyler eve girmeden dezenfekte ediyoruz. Ellerimizi yıkamaya çok dikkat ediyoruz. Bunlar çok önemli şeyler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadigim ulkenin cogu calisiyo sokaga cikma yasagi gelseydi iki hafta hersey dursaydi bu is cok rahat ele alinirdi evde kal nasil kalsinlar calisiyorlar zor rabbim yardimcimiz olsun devletimize guc versin ellerinden geleni yapiyolar ama sokaga cikma yasagi olsaydi bu is cok rahatliycakti
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun sağlık bakanımızı ve tüm sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum ve alkışlıyorum
    Cevapla