Türkiye düşmanı FETÖ’cü Kanter’den alçak çağrı

Her fırsatta Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulundan Firari FETÖ’cü terörist Enes Kanter, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçının boykot edilmesi çağrısı yaptı.

Türkiye düşmanı FETÖ’cü Kanter’den alçak çağrı
Türkiye düşmanı FETÖ’cü Kanter’den alçak çağrı
GİRİŞ 08.11.2019 19:04 GÜNCELLEME 08.11.2019 19:04
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

Teröristbaşı Fetullah Gülen için ‘babam’ diyen firari FETÖ’cü terörist Enes Kanter, İtalyan La Repubblica gazetesine konuştu.

'BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

“Türkiye’de oyun oynanmaz” diyen Kanter, “Futbolculardan ve UEFA’dan İstanbul’da yapılacak Şampiyonlar Ligi finalini boykot etmelerini istiyorum” dedi.

Sadece UEFA’dan değil tüm Avrupa’dan boykot istediğini söyleyen Türkiye düşmanı Kanter, “Evet boykotu, tüm Avrupa’dan istiyorum.  Sesimizi yükseltmemiz, sesimizi duyurmamız ve teslim olmamamız gerekir. Her şeyi normal ve kaçınılmaz kabul etmemeliyiz. İtalyan hükümeti ve kamuoyunun Türkiye’ye daha fazla baskı yapmasını isterim” diye konuştu.

 

HALK DÜŞMANI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Teröristbaşı Gülen’e olan yakınlığından dolayı ailesinin ve arkadaşlarının kendisini terk ettiğini açıklayan Kanter, “Bir halk düşmanıyım. Bu yüzde 2021’de Amerikan vatandaşı olacağım” dedi.

YORUMLAR 216
  • A günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber kanalları olmasa bu hainlerin yüzünü görmeyeceğiz gördüğümüzde çıldırıyoruz Bari bu hainlerin resmini verirken kafalarına bir boynuz çizin
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte! İdamı getirmezseniz bu Şeytanın müritleri Fetöcülerin önünü almazsınız!!!.
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı kansızlar vardır.ülkelerine düşmanlık yaparlar bazende kanı olanlar vardır ama kanı bozuktur.kan bozukluğu sonradan belli olur böylelerini ülkeye sokmayacaksın derhal vatandaşlıktan atacaksın mal varlığına el koyacaksın kangıren olan fetö organlarını keseceksin yoksa ülkeye zarar veriyorlar arınç beyede kayırdığın fetöcüler bu aslanım diyeceksin
    Cevapla
  • Fatih sultan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu uyuz türkmü ki abd vatandaşı olacakmış.sen aldığın nefes haŕam bu dünyada.
    Cevapla
  • Sağlam 4 yıl önce Şikayet Et
    BÜLENT ARINÇ BEYE İTHAF Edilmesi gereken ifadeler..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle