Genç kalecinin ölümü yürekleri dağladı

Bursa’da okul servis minibüsü kaldırımda yürüyen öğrencilerin arasına daldı. Okula giden 15 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybederken, 2 öğrenci yaralandı.

Genç kalecinin ölümü yürekleri dağladı
Genç kalecinin ölümü yürekleri dağladı
GİRİŞ 30.10.2019 15:46 GÜNCELLEME 30.10.2019 15:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Amatör olarak futbol oynayan genç kaleci Şimşek’in sosyal medya hesabından 2 yıl önce yaptığı ’Anneme sözüm var. Onu villalarda yaşatacağım’ paylaşım ise yürekleri dağladı.



Kaza, Mudanya İlçesi’ne bağlı Bademli Eski Mudanya Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir çok okulun bulunduğu bölgede bir öğrenci servisi sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırımda bulunan öğrencilerin arasına daldı. Bu sırada kaldırımda bulunan ve okuluna 30 metre kalan Final Okulları öğrencisi İskender Şimşek, servisinden kaçamayarak minibüsün altında kaldı. Ağır yaralanan Şimşek’e ilk olarak çevredekiler yardıma koşarken, Bursa Şehir Hastanesine kaldırılan Şimşek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR 2
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin. Benim çocuğumda aynı bölgede okula gidiyor. Kaza yapılacak gibi yer değil ama. Takdiri ilahi
    Cevapla
  • Inşallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah cennette daha güzel kasirlarda beraber olursunuz.Allah rahmet eylesin
    Cevapla