Beşiktaşlı yönetici Aboubakar'ı doğruladı!

Beşiktaş'ın futbol direktörü Ali Naibi, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Vincent Aboubakar'ı transfer etmek istediklerini doğruladı.

Beşiktaşlı yönetici Aboubakar'ı doğruladı!
Beşiktaşlı yönetici Aboubakar'ı doğruladı!
GİRİŞ 09.10.2019 12:41 GÜNCELLEME 09.10.2019 12:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon başında resmen istediği ancak imza parası istemesinden dolayı transferini bitirmediği Vincent Aboubakar konusunda sürpriz açıklamalar geldi. Porto'da teknik direktör Sergio Conceiçao'nun kadroda düşünmediği Kamerunlu oyuncunun durumunu değerlendiren Beşiktaş'ın futbol direktörü Ali Naibi, yeniden bir girişimde bulunabileceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek eski dostlarıyla görüşen 27 yaşındaki Aboubakar transfer iddialarını alevlendirmişti. Bunun üzerine A Bola'ya konuşan Ali Naibi, "Ocak'ta bir girişim olur mu? Bir şans doğarsa Beşiktaş'ın bunu deneyeceğini söyleyebilirim. Yönetimdeki herkes onu tanıyor ve biliyor. Aboubakar, Beşiktaş'ta bir iz bıraktı. Taraftarla onu çok seviyor. Aynı zamanda harika bir golcüden bahsediyoruz. Bundan dolayı Ağustos'ta onu almak istemiştik. Aboubakar'ın her zaman Beşiktaş'ta oynama şansı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Siyah beyazlılarda 38 maça çıkan Vincent Paté Aboubakar 19 gol atıp 4 de asist yapmıştı.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aboubakar konusunda "Beşiktaş taraftarları Aboubakar'ı çok sevdi, duygusal bir bağ oluştu. Sakatlık sorunu vardı. Dizinde kronikleşen sakatlığı vardı. MR istedik, göndermediler. Porto ile görüştük. 900 bin eurosunu biz öderiz dediler. Biz de 2 milyon euro öderiz dedik. Aboubakar, "500 bin euro fazla alırım gelmek için" dedi. Biz de dizindeki sakatlık nüksederse parayı vermeyiz dedik, o da kabul etmedi. Taraftarımızın duygusal bağını anlıyoruz ama bu düşünceyle Beşiktaş'a gelmesini doğru bulmadık. Benim gözümde bu davranışları, Beşiktaş'a gelmesini mümkün kılmadı." ifadelerini kullamıştı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 2
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin sakatlarını, yeteneksizlerini, yaşlılarını, oynayamayanlarını; fahiş fiyatlarla biz niye topluyoruz...? Bu fahiş fiyatlardan bir çıkar mı sağlıyoruz...? Ucuz ve kaliteli oyuncu almak yerine; niçin işe yaramaz ve pahalı oyuncu alıyoruz. Bu pahalı oyuncu alma sevdası, artık bir son bulsun...
    Cevapla
  • Bjk li 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakat futbolcu istemiyoruz
    Cevapla