Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada forma giyen Kayode için TFF'ye ağır söylemlerde bulundu.

İşte Dilmen'in yaptığı açıklamalar:

"Bütün tuhaf işler bizde oluyor. Özel maçta sportmenliğe aykırı, adını ne koyarsan koy, küfür, hakaret, tükürük, tekme, kafa var ama lig maçında yok. Zaten oynasın diye iki maç vermemişler. Daha geçen sene sportmenliğe aykırı olduğu için saha dışı konuşmadan teknik direktöre 4 maç vermedin mi? Sahanın içinde olmuş olay, atmışsın, bu maçta oynasın diye 1 maç vermişler. Ben hayatımda böyle bir talimatname görmedim. Bu şaka gibi iş. Hazırlık maçındaki kırmızı kartın cezası 2 maçtan az diye lige yansımıyor. 'Hakeme karşı sportmenliğe aykırı' diye yazmışsın, Beşiktaş maçında oynasın diye 1 maç vermişsin. Bunun bana mantığını anlatın. Bu gerçekten fıkra gibi."
 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • KARADERELİ 16.09.2019 08:24
    Bunlar yorumcu değil, amigo; Terim ile kafayı bozmuşlar.
  • Cimmmm bommmm 15.09.2019 19:56
    Nediyor bu dilmeeennn
  • Efendi 15.09.2019 17:37
    Rıdvan gibi birçok yorumcu çok konuşuyorlar. Maç bitti herkes kendi eksiklerine odaklansın. Mesela neden Avrupada bukadar vasat bir durumda Türk futbolu? Bırakın milleti germeyi. Yenmiş yenilmiş hakem şöyle veya böyle, yada hava durumu GS nin lehine rüzgarı esti, ne olmuş yani? Efendi olun biraz germeyin milleti boş yere. Yorumculuğun da bir adabı vardır, açın bakın Avrupada nasıl yapılıyor bu iş. Malesef Avrupayı örnek gösteriyorum, ancak edebi eserler de okuyup kendine çeki düzen vermek daha güzeli.
  • Mahmut Akar 15.09.2019 16:15
    Her takım eşittir, ancak gs biraz daha eşittir. Geçen sene şampiyonluğu zorla verdiler.
  • Levrok 15.09.2019 14:35
    eski düzen yeni düzen e karsi. Eski düzen in adamlarindan Ridvan Dilmen, yeni Düzene gecilmesini istemiyor. Erman Toroglu, Fatih Terim gibi tipler eski düzenin adamlari.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek