MLS ekibi Los Angeles Galaxy, geçtiğimiz günlerde David Bekham'ın heykelini dikmişti. İngiliz komedyen James Corden, Beckham'a heykeli konusunda bir şaka hazırladı. Açılış öncesi Beckham için gösterilen tanıtım videosunda İngiliz futbolcunun oynadığı takımlar yanlış verildi, gollerindense yaptığı sert fauller ve gördüğü kırmızı kartlar izletildi. Ardından heykeltıraş geldi ve heykel açıldı. Kendisine hiç benzemeyen heykeli gören Beckham'ın 'sahte' heykeltıraşa tepki gösterdi.

"Chicago'da konuştuğumuzda bana daha çok benzeyen bir şey olacağını söylemiştin. Gözlerime bak... Bana benzeyen tek şey saçlarım olmuş. Kalçama bak... İnanamıyorum. Bu heykelin açılmasını gerçekten istemiyorum. Çok az zaman kaldı farkındayım ama Londra'dan ailem gelecek. Bunu görmelerini istemiyorum."

Durumu çok mutsuz şekilde karşılayan Beckham, forklifti kullananın hatası sonucu heykelin düşüp kırılması üzerine 'Bana büyük bir iyilik yaptın' dedi. Ardından James Corden gelerek vatandaşına şaka yaptığını söyledi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Tarık 13.03.2019 02:17
    Birileri gülerken birileri ağlıyor.
  • ben 12.03.2019 21:27
    adamı fena keklemişler :)))))))
  • mhttn 12.03.2019 17:24
    Asım isimli arkadaşım çok merak ettim sen ne yapıyorsun peki bu günlerde, filistinde, afrikada insanlar ölürken. Dur tahmin edeyim, her sabah kalkıp işe gidiyorsun 10-12 saat dünya işiyle meşgul olduktan sonra, eve gelip 2-3 saatte tv başında ya da pc başında oyalanıp sağda solda böyle yorumlar atarak dünyayı kurtardığını sanıp nefsini rahatlatarak aşağı yatıyorsun.
  • Asım 12.03.2019 13:32
    Filistin'de , Afrika'da insanlar ölüyor, Dünya 3.harbe gidiyor. uğraştıkları şeye bak.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek