Uruguay, Mısır'ı son dakika golüyle yıktı!

Dünya Kupası A Grubu'nda Uruguay, Mohamed Salah'ın oynamadığı maçta Mısır'ı 90. dakikada Gimenez'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Uruguay, Mısır'ı son dakika golüyle yıktı!
Uruguay, Mısır'ı son dakika golüyle yıktı!
GİRİŞ 15.06.2018 17:02 GÜNCELLEME 15.06.2018 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası A Grubu'nun ikinci maçında Uruguay ile Mısır karşı karşıya geldi. Uruguay, Salah'ın oynamadığı maçta çok zorlanmasına rağmen galibiyet golüne 90. dakikada ulaştı ve Mısır'ı 1-0 mağlup etti.

Uruguay'a galibiyeti getiren tek gol, karşılaşmanın 90. dakikasında Jose Gimenez'den geldi. Serbest vuruşta gelen ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Gimenez, takımını galibiyete taşıdı.

 

 

Uruguay, bu galibiyet ile birlikte grupta Rusya'nın arkasında averajla 2. sırayı aldı. Uruguay, grupta bir sonraki maçında 19 Haziran'da Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Mısır ise Rusya'nın rakibi olacak.

MUSLERA RAHAT MAÇ ÇIKARTTI

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, 90 dakika boyunca Uruguay kalesini korurken kalesinde ciddi bir tehlike görmedi.

SALAH, DÜNYA KUPASI'NIN İLK MAÇINI KAÇIRDI

Mısır teknik direktörü Hector Cuper'in 'Salah, Uruguay karşısında %100 oynayacak' demesine rağmen yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nın ilk maçını kaçırdı.

YORUMLAR 1
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Uruguaylı miniklerin sevinci görülmeye değer:))))
    Cevapla