Shevchenko'dan iddialı açıklama!

Ukrayna'da teknik direktör Andriy Shevchenko, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde kaderi belirleyecek son 2 maç öncesinde konuştu.

Shevchenko'dan iddialı açıklama!
Shevchenko'dan iddialı açıklama!
GİRİŞ 02.10.2017 20:55 GÜNCELLEME 02.10.2017 20:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan Ukrayna'da teknik direktör Andriy Shevchenko, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri son 2 maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Kosova ve Hırvatistan ile oynayacakları maçları kazanabileceklerini söyleyen genç teknik adam, "Herkes mutlu. Çok önemli maçlara çıkacağız ve kazanabileceğimizi biliyorum. Biz sadece liderlikle ilgileniyoruz. Kaliteli oyuncularımız var. Her oyuncuma güveniyorum. 2 final maçına çıkacağız, ilki Kosova ile olacak. İlk maç için de 2. Hırvatistan maçı için de motivasyonumuz üst düzey olmalı. Umarım herkes bunu anlayacaktır. Oyuncularımdan bunu talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

"GELİN VE LÜTFEN BİZİMLE KONUŞUN"

Ukraynalı gazetecilere çağrıda bulunan Shevchenko, "Burada, gazetecilere 7/24 açığız. Lütfen gelin ve bizimle konuşun, bizim için yazın. Taraftarlardan hiçbir şey saklamıyoruz" dedi.

14 puanla 4. sırada yer alan Ukrayna, 6 Ekim günü Kosova ile deplasmanda, 9 Ekim günü ise Hırvatistan ile evinde karşı karşıya gelecek. Grupta Hırvatistan ve İzlanda 16 puanda yer alırken, A Milli Takımımızın ise 14 puanı bulunuyor.

YORUMLAR 2
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz izlanda maçını yenersek, gruptan çıktık demektir %90. Son maçımız final olur ve finlandiyayı KONYA'ya çeviririz. Haydi TÜRKİYEMMM
    Cevapla
  • reus 6 yıl önce Şikayet Et
    adam iki maçınıda kazanırsa?
    Cevapla