Şok olayın perde arkası! Dişlerini kırmış!

Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun odasını basan Gökhan Töre, Ömer'e tabancayla vurup dişlerini kırmış, Hakan'ın ağzına ise silah dayamış.

Şok olayın perde arkası! Dişlerini kırmış!
Şok olayın perde arkası! Dişlerini kırmış!
GİRİŞ 17.10.2014 09:45 GÜNCELLEME 17.10.2014 09:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gökhan Töre'nin, A Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekme olayının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Radyospor'da yayınlanan 'Kriminal Spor ' programında olayın detayları şöyle anlatıldı:

HOLLANDA MAÇININ ARDINDAN BARDA KARŞILAŞTILAR 

Gerginliğin nedeni Almanya’ya dayanıyor. Emniyet'in araştırmasına göre ikili arasındaki husumet bir kız arkadaşlarından kaynaklanıyor. İstanbul ’da kaybedilen Hollanda maçı sonrası Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak bir bara gittiler. Bir süre sonra aynı bara Gökhan Töre, Köln’de yaşayan bir arkadaşıyla birlikte gitti. Gökhan’ı gören Hakan ve Ömer, birlikte bardan ayrılıp Milli Takım'ın kaldığı otele döndü. 

ÖMER VE HAKAN'IN ODASINA YEDEK KARTLA GİRDİ 

Hakan ve Ömer'in otele döndüğünü öğrenen Gökhan, yaklaşık 30 dakika sonra bardan ayrılıp otele gitti. İki futbolcunun kaldığı odanın kapısını çalan Töre, kapı açılmayınca resepsiyona indi ve resepsiyona odanın numarasını verip, "Oda kartımı kaybettim" diyerek, yedek kartı aldı. Yanındaki arkadaşıyla birlikte yedek kartla açtığı Hakan ve Ömer'in odasına giren Gökhan, "Ne oluyor" diye kendisini engellemeye çalışan Ömer'in yüzüne silahla vurup dişlerini kırdı. Ardından da tabancayı Hakan'ın ağzına dayadı. Gökhan'ın kontrolünü kaybetmek üzere olduğunu anlayan arkadaşı, hemen müdahale ederek silahı oyuncunun elinden alıp beline taktı. İkili daha sonra oteli birlikte terk etti.

MİLLİ TAKIM YETKİLİLERİ 'POLİSE ŞİKAYETÇİ OLMAYIN' DEDİ 

Çok korkan ve büyük panik yaşayan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak, Milli Takım yetkilileriyle görüşüp olayı anlattı. Ancak yetkililer, iki futbolcuya 'Sakın polise gidip şikayetçi olmayın' diye telkinde bulundu. 

POLİS OTELE GİDİP KAMERA KAYITLARINI SORDU 

Üzerinden tam 9 ay geçtikten sonra olayın Vatan Gazetesi'nde yer alması üzerine Emniyet yetkilileri, Milli Takım'ın oteline giderek kamera kayıtlarını istedi. Ancak kayıtlara ulaşılamadı. Zira kanun gereği kayıtlar 6 ayda bir siliniyor. 

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, "Maçtan sonra oldu. Otelde de olmadı. Önce gece kulübünde oldu. Gece kulübünde başlayan bir tatsızlık sonra evet otelde de devamı geldi. Ben bunu o günlerde hemen duymadım. Almanya'da Ömer'den duydum" açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR 21
  • fatsalı 9 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar oldu birde biz hukuk devletiyiz diye nutuk atarız neden bir savcı çıkıp inceleme başlatmaz bu savcılar bukadarmı korkak bu kişinin milli takımda ne işi var
    Cevapla
  • Ahmet GÜNEŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih hoca şu rezillerimi oynatıyorsun milli takımda,bunların hiç birini alma milli takıma,trabzondan adam alma, istanbulun sosyetelerini al,trabzonda almayıpda ist. transfer olduktan sonra milli takıma alıyorsun oyuncuları, demek kriter belli,
    Cevapla
  • mehmet selman 9 yıl önce Şikayet Et
    Mağdurlar milli takımda yok,ama zorba milli kadroda,eeee mağdurların ahı tuttu yerlerde sürünüyoruz.
    Cevapla
  • sharp52 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatihin fedaisi .Hoca Gökhan,ı boşuna savunmuyor.
    Cevapla
  • abidinpaşalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim 21 yaşındaki bu çocuğa sahip çıkmış ?peki diğerleri kaç yaşında onlar senin üvey evladın mı?Bari sus ve istifa et sayın Terim istifa onurlu bir işlevdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle