F.Bahçeli isimden olay açıklama! "Şampiyonluğu hak etmediler"

Fenerbahçe oyuncusu İsmail Yüksek, Galatasaray derbisi öncesi; "Şaibelerle dolu bir sezon oldu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu kendimce düşünmüyorum." dedi.

F.Bahçeli isimden olay açıklama! "Şampiyonluğu hak etmediler"
F.Bahçeli isimden olay açıklama! "Şampiyonluğu hak etmediler"
GİRİŞ 04.06.2023 18:54 GÜNCELLEME 05.06.2023 09:55
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin genç isimlerinden İsmail Yüksek, Galatasaray derbisi öncesinde Süper Lig ve sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğu hakkında konuştu. 

Sarı-lacivertli takımın yerli yıldızlarından İsmail Yüksek maç öncesinde; "Ben maçı konuşmadan önce farklı bir konudan bahsetmek istiyorum. Şaibelerle dolu bir sezon oldu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu kendimce düşünmüyorum. Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok. Önemli bir derbi. Kazanmak için her şeyi yapacağız." dedi. 

İsmail daha sonra "Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

TEPKİ ÇEKTİ

Dev maça dakikalar kala iki camianın taraftarları bu konu üzerinden sosyal medyada sürtüşme yaşarken, Galatasaraylılar İsmail Yüksek’e açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Fb yi iki defa tokatladilar 3-0 ile, buda gündem olma pesinde
    Cevapla
  • Efe 10 ay önce Şikayet Et
    Hükümet istifa diye bagiranlar maalesef kendileri ayni bay Kemal gibi istifa etmiyorlar .Ali koc istifaa
    Cevapla
  • Angaralı 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamda IQ çok düşük futbolcu olmasa aç kalır vasattan öteye geçemez
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    kaybeden 6 li masa gibi konuşma çocuk.
    Cevapla
  • MASK 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye kupasını alırsanız şaibeli almış olacaksınız yaşım elliyi geçti kırk senedirli özellikle de son onbeş yıldırlı hep aynı terane şaibeli asıl şaibeli olan futbolcular ve yöneticiler futbolcular aldıkları paranın hakkını ayakları ile değil dilleri ile yöneticiler rant peşine son yıllarda büyük camiaları siyaseti gereği taraftarları yönettiler takımları yerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle