Jesus gözden çıkardı! Olimpiakos talip oldu

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından gözden çıkarılan Gustavo Henrique'yle Yunanistan ekibi Olimpiakos ilgileniyor.

Jesus gözden çıkardı! Olimpiakos talip oldu
Jesus gözden çıkardı! Olimpiakos talip oldu
GİRİŞ 03.02.2023 09:46 GÜNCELLEME 03.02.2023 09:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bu sezon 9 yıl aranın ardından şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Sarı lacivertliler takımın başına tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus'u getirerek önemli bir hamlede bulunmuştu. Sezon başında iyi performans ortaya koyan Fenerbahçe, Dünya Kupası'nın ardından başlayan ligde zirveyi Galatasaray'a kaptırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç takıma önemli transfer hamleleri yaparken Jesus'un raporuyla da takımdan ayrılacak isimleri kesinleştirdi.

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

Sarı lacivertlilerde bu sezon takıma kazandırılan Gustavo Henrique performans olarak beklentinin altında kaldı. Jesus'un yedek kulübesine çektiği yıldız futbolcu takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Brezilyalı savunma oyuncu Fenerbahçe'nin son 5 resmi maçında forma giymedi. 29 yaşındaki futbolcuyla Yunanistan ekibi Olimpiakos ilgileniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon 22 kez sahaya çıkan Gustavo Henrique 19 kez ilk 11'de görev aldı. Brezilyalı savunmacı 3 kez de gol atmayı başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesusun aldığı futbolcular fis çıktı İsmail Kartal olsa açık ara lider dik tabi müsade ederlerse futbol mafyası ne kadar mutludurlar şimdi feneri engelliyoz diye ama fedarasyon mhk galiba onların elemanı yazık ses bile çıkarmıyorlar ne kadar korkuttularsa admlari
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus bu futbolcuyu transfer ettirmedi mi.. Diğer transferleri de böyle.. Pereira nın transferleri takımı SIRTLIYOR..
    Cevapla
  • cimbbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek eğlence, Fenerbahçe 111 Hahahahhahah....
    Cevapla