Jorge Jesus, Oosterwolde için kararını verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yeni transfer Jayden Oosterwolde'yi bu akşamki Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında yedek soyundurma kararı aldı.

Jorge Jesus, Oosterwolde için kararını verdi
Jorge Jesus, Oosterwolde için kararını verdi
GİRİŞ 02.02.2023 14:11 GÜNCELLEME 02.02.2023 14:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeliler merakla Jayden Oosterwolde'nin Sarı-Lacivertli forma altında çıkacağı ilk maçı bekliyor. Taraftarları son derece heyecanlandıran Jayden Oosterwolde, bu akşam oynanacak Adana Demirspor maçının kadrosuna dahil edilmişti.

JAYDEN OOSTERWOLDE KARARI

Peki Jayden Oosterwolde bu akşamki Adana Demirspor-Fenerbahçe maçına ilk 11'de mi başlayacak? Jorge Jesus genç futbolcuyla ilgili nihai kararını verdi. Portekizli teknik adam, Jayden Oosterwolde'yi hamle oyuncusu olarak kullanacak. Fenerbahçe mücadeleye sol bekte Lincoln ile başlayacak.

JAYDEN OOSTERWOLDE KONYASPOR MAÇINDA İLK 11'DE

Jayden Oosterwolde'nin karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında süre almasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin 6 Şubat Pazartesi günü sahasında Konyaspor ile karşılaşacağı maçta ise Jayden Oosterwolde'nin ilk 11'de sahaya sürülmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin bu akşamki Adana Demirspor maçına Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, Arda, Valencia, İrfan Can ve Batshuayi'den oluşan ilk 11'le çıkması öngörülüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • FİZİK 1 yıl önce Şikayet Et
    2. ARDA olur mu ?
    Cevapla