Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi! Jorge Jesus...

Fenerbahçe Teknik direktörü Jorge Jesus, genç yıldız Arda Güler'e ilk 11'de şans verme kararı aldı.

Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi! Jorge Jesus...
Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi! Jorge Jesus...
GİRİŞ 11.01.2023 11:48 GÜNCELLEME 11.01.2023 12:26
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler, rakibine 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Dünya Kupası arasına lider giren Kanarya, ligde çıktığı son 5 maçta 3 yenilgi alarak zirvenin 4 puan gerisine düştü. Fenerbahçe'de derbi yenilgisi sonrası eleştiri okları teknik direktör Jorge Jesus'un üzerine çevrildi.

Portekizli çalıştırıcı, Kadıköy'de oynanan derbide üçlü savunma ile çıktığı için eleştirildi. Maç sonu takımını sahada toplayarak bir konuşma yapan deneyimli teknik adam, sarı-lacivertlileri Gaziantep FK maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor.

Bu sezon Jesus'a yönelik eleştirilerden biri de Arda Güler ile ilgili oldu. Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösterilen Arda Güler bu sezon istediği süreleri alamadı.

TAKIMA MONTE EDİLECEK

Kanarya'da İrfan Can Kahveci ve Diego Rossi'nin arkasında bekleyen 17 yaşındaki oyuncunun bu haftadan itibaren takıma monte edilmesi tahmin ediliyor.

ARDA İLE GÖRÜŞECEK

Teknik direktör Jorge Jesus'un da Arda ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Arda Güler, bu sezon 13 maçta forma giydi. 17 yaşındaki futbolcu, 305 dakika süre aldı.

Arda, çıktığı 13 maçta 3 gol atarken 1 de asist kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her maçta 15-20 dakkadan başlayan sürelerle oynatmalıydın. bunu ben düşünüyorsam jesus neden düşünmüyor. Gs li olarak işime gelir fb nin zayıf olması.
    Cevapla
  • Bayburt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ardayı artık bundan sonra fiziki yapısı el verdiği süre ne kadarsa o kadar oynatmalı Fenerbahçe yetenekli onun yaşında dünyada ilk 11 oynayan çok futbolcu var Ardaya düşende geleceğini düşünüp kendini geliştirmesi önceki yıllarda onun gibi yetenekli olup genç yaşta dibe vuran çok oldu toparlamış olsa bile örnek Emre Mor
    Cevapla
  • Fenerin çocuğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ardaya yazık cidden böyle saff yetenek ama oynatmıyo fener
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    gel kardeş Okan Okan hocanın kollarına seni vallahi bir sene de dünya Star'ı yapar onlar seni kıymetini bilmezler oğlum onların babaları yabancı
    Cevapla
  • Fatih1453 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanoğlu böyle nankördür. Daha düne kadar FB yi şampiyon yapacak kral Jesus diyordunuz 2 maç kaybedince ,idaminı istiyorsunuz.Fıtratı böyle insanın..dün sevdigi birini uarın idam etmeye kalkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle