Fenerbahçe'ye Luan Peres'ten sevindirici haber!

Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle bir süredir bireysel olarak çalışan Luan Peres, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Fenerbahçe'ye Luan Peres'ten sevindirici haber!
Fenerbahçe'ye Luan Peres'ten sevindirici haber!
GİRİŞ 02.12.2022 15:01 GÜNCELLEME 02.12.2022 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, FIFA Dünya Kupası dolayısıyla ara verilen Spor Toto Süper Lig'de ikinci bölümün hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahada koşu, ısınma ve koordinasyon uygulamasıyla devam eden antrenman, pas organizasyonları, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.



Peres de antrenmanda yer aldı


Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve bireysel olarak çalışan Brezilyalı stoper Luan Peres, antrenmanın ilk bölümünde takım ile çalışmalarda yer aldı. 

Sarı-lacivertli takım, Kulüpler Birliği Vakfının organize ettiği turnuvada, cumartesi saat 19.00'da Ülker Stadı'nda İspanya'nın Villarreal takımıyla karşı karşıya gelecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre sampiiiyonn 2. Gs 3. Fb her sene bilim artık
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne içtin dayı?
    Cevapla