Baroni'den yıllar sonra gelen Arda Turan itirafı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cristian Baroni verdiği bir röportajda Galatasaray derbisinde Arda Turan ile yaşadığı gerginliğin perde arkasını anlattı.

Baroni'den yıllar sonra gelen Arda Turan itirafı!
Baroni'den yıllar sonra gelen Arda Turan itirafı!
GİRİŞ 24.11.2022 19:48 GÜNCELLEME 24.11.2022 19:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'de 5 sezon forma giyen ve taraftarın sevdiği isimlerden biri olan Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, Galatasaray derbisinde Arda Turan ile yaşadığı gerginliği açıkladı.

Baroni, yıllar sonra gelen itirafta Arda Turan'ı bilerek ittiğini belirtti ve "Bir Galatasaray maçı öncesi ısınıyorduk. Isınma esnasında Türk futbolunun idollerinden biri olan Arda Turan yanımdan geçiyordu. Bir anda onu ittim. Ortada hiçbir şey yoktu ama bazen futbolcu olarak böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz" dedi.

Baroni'nin açıklamalarının devamı şu şekilde:

"ORTALIK KARIŞTI"

"Biraz ortamı ısıtmak istedim. Sonra bir baktım bana döndü geliyor. O bana vurdu, ben onu ittim derken bir anda ortalık karıştı. Derbilerde böyle karşılıklı ufak gerginlikler, atışmalar her zaman oluyor. Derbilerin güzelliği burada. Bazen biz futbolcuların da böyle biraz gergin ortama ihtiyacı oluyor."

NE OLMUŞTU?

2009-2010 sezonunda Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk etti. Maçın başlamasına 50 dakika kala iki takım ısınma esnasında birbirine girdi. Baroni önünden geçen Arda Turan'ı itti. Bunun üzerine Cristian'a doğru parmağını sallayıp "Adam ol" diye bağırdı. Oldukça sinirlenen Arda Turan'ı Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül sakinleştirmeye çalıştı.

O esnada karşılaşmanın yardımcı hakemi Tarık Ongun başına gelen yabancı madde açılmaya neden oldu. Kanlar içinde kalan Süper Lig hakemi soyunma odasına giderek tedavi oldu. Mücadeleyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.

KAYNAK: MİLLİYET
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    evet o mac ertelenmesi gerekirdi bünyamin gezer yan hakemin kafasını kırdılar maçı oynattı malum takım hukmen yenik sayılmalıydı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener in taktigi hep buydu zaten. Ozellikle Volkan Demirel in. Ali Koc baskan olunca centilmenlik geldi. Diger takimlar bileginin hakkiyla yenmeye basladilar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir GS maçindan sonra ağlayan çocuk değilmi bu?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç ; 1-3
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle