İsmi Fenerbahçe ile anılıyordu! Resmi açıklama: Gabigol'ü nasıl alacaklar?

Sezon başında Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa ile ilgili kulübü Flamengo'dan Brezilya basınına çok çarpıcı bir açıklama geldi.

İsmi Fenerbahçe ile anılıyordu! Resmi açıklama: Gabigol'ü nasıl alacaklar?
İsmi Fenerbahçe ile anılıyordu! Resmi açıklama: Gabigol'ü nasıl alacaklar?
GİRİŞ 27.09.2022 14:40 GÜNCELLEME 27.09.2022 14:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Flamengo'da başkan yardımcısı Marco Braz, adı sık sık Türkiye ile anılan Gabriel'e Fenerbahçe'nin bir ilgisinin olmadığını söylerken, Türk takımlarının oyuncuyu alacak güçte olmadıklarını söyledi.

Braz yaptığı açıklamada, "Gabigol'ü nasıl alacaklar? Şaka mı bu? Serbest kalma maddesi 35 milyon Euro olan bir oyuncuyu Türkler alamaz." dedi.

"Gabriel oraya gitmez"

Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabriel'in Türkiye'ye gitmeyeceğini söyleyen Braz, "Eminim Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabriel oraya gitmez." açıklamasını yaptı. Marco Braz ayrıca, Gabigol'ün Flamengo'dan ayrılması halinde ilk tercih edeceği ülkenin İspanya ya da İngiltere olacağını da sözlerine ekledi.

26 yaşındaki oyuncu, 2019-2020 yılında Inter'den 17 milyon 500 bin Euro'ya transfer olmuştu. Başarılı isim, daha önce Inter, Santos ve Benfica'da da forma giydi. Gabriel, Flamengo formasıyla toplamda çıktığı 178 maçta 109 gol ve 31 asist yapma başarısı gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce isterse o parayi verebilirdi ama Gabigol gece hayatini cok sevdigi icin transfer edilmedi.
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    35'in 5'ini silelim kalan 3 için de pazarlık yaparız sözleşmeye de performans şartı koyarız
    Cevapla
  • BalkanTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    inter de Benfica da gol atamadan brezilya ligine dönmüş orda 100 bilmem kaç gol atmış serbest kalma opsiyonu 35 milyonmuş Türk takımları bu bedeli veremez doğruda hangi Avrupalı mal takım sana bu parayı verir sen ancak annenin liginde atarsın bu golleri neyin 35 milyonu lan
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi biz almadık alamadık.o parayı verecek enayi bulursanız yarı fiyatına da verin.adamın ismini cismini yeni duydum.birileri çakmış size diye siz birilerine çakacağınızımı sandınız.35 İNE GELSİN BEDAVAYA ALIRIZ ONU BİZ.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızdırmayın Ali koçu
    Cevapla